Idag firar vi ett år tillsammans….

Fick upp på facebook imorse att jag och Lojsan firar ett år tillsammans som vänner på FB idag vilket känns så konstigt för det är som att vi har känt varandra i hundra år. Men sedan när jag tänker efter så är det ju verkligen nu, efter ett år av roliga minnen och mycket skratt tillsammans, som man lär känna varandra på riktigt och mer på djupet. Så jag hoppas att vi fortfarande kommer vara vänner Lojs? För det är ju nu vi kommer börja se och få känna på varandras mindre bra sidor också. Haha skämt å sido men det är ju faktiskt sant. Jag har ändå varit med om några gånger att vänskaper glider isär vid den magiska gränsen ett år tidigare. Men jag är faktiskt inte orolig för oss haha.

Det jag älskar mest med Lojsan är hennes enkla problemlösande sett att se på livet och där är vi nog också ganska lika för sån är jag också. Jag ser liksom inte problem. Jag ser lösningar. Och det är jävligt glatt att ha en nära vän som också är sån. Lovisa är också sjukt inspirerande. Hon är driven och jag ser upp till henne många gånger. Speciellt hennes förmåga att hinna med allt och ändå vara så present till skillnad mot jag själv som alltid blir rätt så okontaktbar och uppe i mitt egna huvud när jag är stressad och har mycket att göra. Jag brukar ofta säga att jag blir så imponerad över hur mycket hon hinner med på dygnets 24 timmar. Jag tycker även att hon har en snygg stil och jag blir många gånger inspirerad över vad hon har på sig.

Fan vad glad jag är att jag har dig i mitt liv. Jag ser så himla mycket fram emot den kommande tiden och resorna vi har framför oss. Du är en power woman Lojs och vi har ett jävla äventyr framför oss!!!!! Happy friendship anniversary day. Ikväll ska vi fira det! Puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna