Koden ”Hannalicious” ger er 25% rabatt hos Desenio mellan 1-3e maj. Och nu ska ni få lite inspiration på några vackra prints jag precis pimpat mitt hem med vilket gjort SÅ mycket för hemtrevnaden. Ska visa er här nedan.

Satte upp de här härliga tavlorna ovanför mitt matbord i vardagsrummet. Det gjorde hela looken av vardagsrummet och speciellt matbordet så mycket roligare.

Här har vi en poster jag precis satte upp i badrummet. Den lyser också upp hela badrummet verkligen. Tänk vad lite några tavlor kan göra egentligen…

I bokhyllan har jag givetvis också en poster som också blev hur snygg som helst. Jag lovar er att ni kommer hitta någon snygg poster hos Desenio. Jag hade så svårt att välja mina just för att de fanns så många.

*OBS! Koden gäller ej på ramar eller handpicked/ collaboration posts*

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna