Inlägg innehåller adlinks

Fotade superhärliga bilder med tjejerna och Herman i helgen.

Min kappa hittar ni här (klick!), Annas här (klick!) och Lojsans är ifrån 2ndday.

Måndag: Valborgsfirande
Tisdag: Unicef gala med Daniel Paris
Onsdag: Lojsan har ett spa event med övernattning så ska på det. Ska bli supermysigt för Dani kommer komma direkt från Miami och vi ska bo tillsammans <3 Kommer kanske vlogga också. Eller åtminstone spela in någon typ av youtube video.
Torsdag: Frukostmöte på Nybrogatan, ett annat snabbt möte med en pr-byrå som heter awb och sedan ska jag på en lunch med Minuty och så har jag bokat in en fika med Herman och Lojsan på Kaffeverket. Ska även hinna träna något på eftermiddagen.
Fredag: Åker till Cannes med Nelly och stannar sedan kvar i några dagar tillsammans med Moa, Molly och Lollo B.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna