Inlägg innehåller adlinks

Nelly charter – vilket dygn!

Dagen började med att vi alla som skulle åka från Sverige (det var ju även folk från Danmark, Finland och Norge) samlades på Scandic Anglais och därifrån åkte vi gemensamt till Arlanda och fick lite frukost på bussen.

Sen klev vi alla på Nelly Charter och begav oss ner mot Nice!!

Det var peppig stämning för alla var ju så himla förväntansfulla på dagen.

Väl framme nere i Cannes så åkte vi direkt till den hemliga destinationen som var en villa/ ett hotell lite utanför Cannes uppe i bergen som var hur fett som helst. Fick höra att stora modemärken som typ Dior etc brukar ha modevisningar där b.la. Utsikten var helt magisk och hotellet/ villan var sååååå ballt!!

Skålade i bubbel..

Tog lite bilder…

Och sedan bytte om till våra lunch outfits och sen åt vi en festlig lunch, det spelades live musik och det dracks rosé.

Kjolen jag och Lojsan har här (klick!) – Baddräkten här (klick!) – Solglasögonen här (klick!) – Tofflorna Hannalicious for NA-KD (sen antar jag att resten av tjejernas grejer är typ från Nelly eftersom att vi var på deras fest haha)

Jag var så dålig på att fota ser jag nu. Har ju knappt några bilder alls från dagen/kvällen. Men efter lunchen och lite häng vid poolen så åkte vi till vårt Martinez (hotellet), checkade in och bytte om, duschade och sminkade om oss på 40 minuter. Alltså fattar ni hur snabba vi var? Haha. Lite dålig tidsplanering där men tror typ ändå jag hade blivit seg/ trött om jag hade fått mer tid.

I varje fall så blev det en riktigt stökig middag. Folk stod på borden och stolarna och skakade rumpa innan varmrätten ens dukats in. Riktigt roligt trots att vi var lite trögstartade efter allt farande och flängande!

Avslutade sedan kvällen på nattklubben Baoili, aldrig varit där eftersom att jag aldrig varit i Cannes hahah men har ju hört mycket om stället. Däremot så är vi ju här i lågsäsong så så mycket folk var det inte så kan tänka mig att det är roligare då. Men det var ändå kul. Vi hade en rolig och peppig taxiresa in till stan och jag spelade allt ifrån Gyllene Tider till Inspire och Beautiful Life

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna