Igårkväll hade vi det väldigt trevligt. Vi började med att klä upp oss till tänderna – tema sexigt och sen åkte vi till Radisson Blue’s rooftop för att ta en drink innan middagen.

Det var en trevlig rooftop men vi kom dit när det redan var mörkt så hann tyvärr ej ta en bild på utsikten åt er. Men lovar att det är en nice utsikt! Bra drinkar också.

Lagom till att vi druckit upp så bokade vi en taxi bort till Baoli där vi hade bokat middag. Baoli är också en nattklubb (den vi var på i fredags efter Nelly Charter) och det märktes ganska tydligt med tanke på att fest-stämningen ökade från 1-100 efter att klockan slagit 23 (vi hade en sen sittning)..

Vi beställde in en massa sushi och smårätter och delade på… Det var gott och detta är ju ett ställe att käka på om man ska köra utgång efteråt, inte annars, då blir det för högljutt och festligt mot slutet av middagen.

Jag tror någonstans att vi lite önskade att vi skulle tagga till och köra en utgång men efter att middagen var över så bar det hemåt för oss alla då vi alla kände oss alldeles för trötta, speciellt jag. Om jag tyckte att jag vad kvällstrött innan ska ni bara veta hur jag är nu. Var däremot tvungen att ligga upp och jobba till 02.30 innan jag kunde stänga av och gå och lägga mig. Det är det som är det jobbigaste med att vara utomlands – att man inte riktigt hinner med jobbet trots att man får till så mycket bra content.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna