Hur snyggt gäng?

Lever för dom här tjejerna. Skrattar så mycket med dom hela tiden för dom är så roliga. Igår klädde vi oss i tema vitt när vi gick och åt middag. Väldigt trevligt om jag får säga det själv.

Det som är så härligt med mitt lilla blogg-gäng är att vi alla är så enkla att ha och göra med. Det är inget drama och allt funkar bara så bra oss emellan. Vilket är så skönt.

Lollo B och jag matchade lite extra fint med min nya blå väska och hennes fina jeansjacka som är ifrån Zara och som jag ÄLSKAR. Om någon av er sitter inne på en sådan kan ni väl säga till. Jag tycker den är så fin verkligen.

Middagen åt vi på Bobo Bistro och det är helt klart det bästa stället vi har ätit på hittills på resan. Så härligt ställe. Jag och några utav tjejerna delade på lite olika rätter, vi testade pizza, pastor och en oxfile carpaccio. Jättemumsigt!

Hade en väldigt snygg bordsdam bredvid mig…

Här ovan ser ni burrata pizzan å den blev nog sjukt nog min favorit trots att jag älskar tryffel och den andra pizzan vi åt var en tryffel pizza.. Men sen är ju också burrata alltid burrata.

Restaurangen i sig var väldigt gullig, den låg på en liten mer avskild gata där folk strosade förbi och så kändes det nästan som att man var hemma i någons vardagsrum och åt. Det var lite olika porslin och mönster på tallrikarna och en väldigt mysig hemma-känsla över det hela vilket man ju gillar. Ger det typ 8 av 10 faktiskt.

Avslutade kvällen med en promenad hem och somnade gott i våra sängar…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna