Mina blå adidasbyxor hittar ni här (klick!)och min korta svarta top här (klick)

Hallå gullisar! Här kommer en live update från flygplatsen i Nice. Med andra ord är vi påväg hem igen. Och jag ser faktiskt så mycket fram emot att komma hem för vet ni vem som är hemma hos mig? Min aussie mum Julie!!!! Alla ni som läst bloggen sedan Australien tiden vet vem jag pratar om. Maddys mamma är alltså i Sverige för första gången trots att vi känt varandra i snart 6 år och det ska bli så kul att visa henne Stockholm och Sverige. Så ledsen att inte Maddy kunde hänga på däremot men det får bli en annan gång. Jätteglad att Julie är här åtminstone.

Och nu sitter vi på Joe and the juice och laddar lurarna innan boarding. Det är fasen mysigt att chilla och ta något litet att äta innan man ska flyga någonstans. Det är så skönt att inte stressa till flygplatsen.

Aja, ses hemma i Stockholm. Imorgon har jag mitt lanseringsevent för min kollektion med Ideal of Sweden. Ska bli så jävla kul!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna