Inlägg innehåller reklam och adlinks

Vitblå randig skjortklänning – Straw basketVit stråhattBeach sandaler

Mollys klänning här (klick!) och solbrillor här (klick!)

Igår var vi på en vingård lite utanför Nice på vinprovning och dagen i ära klädde jag mig i den här fina skjort-klänningen som var så härlig i materialet.

Vi fick testa både vitt, rosé och rött vin och tror nog att det röda blev min favorit. Föredrar faktiskt rött vin tro det eller ej. På tal om något helt annat, hur glad blir man över att se min glitterbomb till väska?

Off shoulder blusFrill shortsStråkorgGult silkes hårband

Jag har inte varit på allt för många vinprovningar innan men just den här gången fick jag faktiskt lära mig lite mer om hur man gör vin. Visste faktiskt inte riktigt det förut haha. Så det var kul.

Hur fina är dom här bilderna? Vi ser ju ut som tre stycken citroner.

Moas klänning hittar ni här (klick!) och Mollys här (klick!)

Så typiskt för det har varit rätt mulet här hela veckan medan jag har hört att ni har haft det hur fint som helst där hemma. Men det har också varit skönt för då har man inte känt samma hets över att man vill ligga på en solstol och chilla istället för att strosa runt i stan. Så vi har ju verkligen upptäckt Cannes och allt det har att erbjuda istället.

Skrattade så mycket när jag såg den här bilden, den ser verkligen ut som en omslagsfotografering för Housewives Of Orange County. Men snygga är vi!

Det här med haha…

Det var i varje fall en supermysig liten eftermiddagsaktivitet på vingården. Att åka till en vingård är verkligen min typ av aktivitet. Det var så roligt för vi pratade om just aktiviteter jag och Molly imorse när vi var ute och gick och då slog det mig att mina favorit aktiviteter när jag är utomlands är ju typ att testa restauranger, dricka cappuccino på något mysigt fik och typ gå på ost- och vinprovning.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna