Inlägg innehåller adlinks

Min grå crop top sweater hittar ni här (klick!)

Hej gullisar! Eftersom att jag både vloggar och gör ”Min helg i bilder” så tänkte jag uppdatera er med lite snapshots från Frankrike som ni inte har sett ännu. Detta är ifrån sista kvällen/ middagen som vi åt nere på en random restaurang på Croisetten.

Hur snygga?

Älskar Moas tröja ”Don’t drake my heart”.

Ni hittar den här (klick!).

Och här står jag och dricker champagne för att fira Moas väskköp. Hon köpte sin första Chanel och det var sjukt nog typ pirrigt för oss alla haha. Gud vad man håller på… haha

En dag på stranden…

Lunch på Martinez Beach Club

Frukost på hotellet vi bodde på. Vi bodde på Clarion Suits precis bakom Martinez. Det var ändå ett bra hotell för en mycket billigare peng än Martinez ex. Vi hade en av sviterna och en INSANE terass så det var extra nice.

En bild från Saint Tropez

Last minute shopping. Sista timmarna innan vi var tvinga att åka till flygplatsen så gick vi lite i butiker. Det roliga var däremot att vi inte hann köpa de vi ville ha då kön var för lång och vi var tvungna att springa tillbaka till hotellet hahah. Värt… men men.

Här är lite mer beach club häng!

Lunch på Carlton! Tips är inte lunch där, frukosten må vara bättre och drinkarna också men lunchen var fasen inget att hänga i julgranen ska jag säga er.

Det jag gillade lite extra med Cannes var att det kändes lite som en blandning utav Paris och Ibiza. Ni som varit där, är inte det en rätt bra beskrivning?

Last but not least vill jag bara visa er de här snygga träningskläderna som jag hade på mig. Ni hittar toppen här (klick!) och byxorna här (klick!).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna