Inlägg innehåller adlinks

Min fredag började i vanlig ordning med ett pass grit strenghtOdenplan med mina vapendragare Molly och Moa. Det var lika jobbigt som vanligt men ack vilken hatkärlek det är ändå för passet är ju bara 30 minuter vilket är så himla skönt.

Efter träningspasset var det bara att skynda sig hem, duscha, svira om och åka förbi den här donnan samt Urban Deli för att köpa med oss lite frukost. Vi skulle nämligen spela in vårt första podcastavsnitt tillsammans borta i Bonnier huset.

Och ungefär såhär såg det ut när vi var framme. Vi satte oss i studion, åt frukost, pratade ihop oss och sen körde vi. Avsnittet kommer komma ut på måndag (om en vecka!!!). Längtar ni? Det gör jag! Tror ni kommer gilla podden, eller hoppas att ni kommer gilla podden.

När vi var klara med inspelningen var det bara att åka till nästa destination vilket var Gröna Lund där vi fotade vår poddbild. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men just den här bilden blev jättefin och vi gillar den supermycket. Den speglar även våra personligheter lite vilket känns kul. Ja ni kommer ju få se snart men här nedan kommer en av de olika bilderna vi tog.

Nu är ju denna tagen med telefonen, men ni hänger med. Det var en bff fotografering och bilderna blev ändå väldigt härliga. Det är däremot svårt när man är två stycken som ska bli nöjda och bra på en och samma bild. Att man ska synka liksom. Men det gick helt okej! Vill verkligen fota på grönan igen. Vet typ ingen annan som gjort det så det var ju också lite extra roligt.

När vi var klara med våra tre olika looks och tre olika fotograferingar så tog vi en paus och gick och käkade.

Sen så bestämde vi oss för att fota en till grej i slänggungan.

Jag och Dani tog oss även ett åk men usch vad illa jag mådde efteråt. Har man blivit för gammal för karuseller? Jag brukar verkligen inte tycka att något gör mig illamående eller får mig att må dåligt. Men den här var ingen höjdare alltså! Haha. Kanske var det min dagsform, att jag var stressad över dagen och att jag precis ätit? Jag vet inte. Men jag åker ju annars ALLT. Alltså ALLT!

Ja, vi var glada innan karusellen satte igång iaf haha.

Vi åkte lite fler karuseller men sen blev vi så himla trötta (hade ju hållt igång helt dagen…) så då tog vi färjan tillbaka till Strandvägen och gick bort till Berns och Bar 606 och drack lite is te. Martin som jobbar där blev nog lagom chockad när vi mitt under primetime för AW ville ha en varsin is te och inte ett glas bubbel haha. Men vi var helt slut så bubbel var liksom inget alternativ, då hade vi nog somnat.

Riktigt trevligt häng där uppe däremot, det är ju typ lite utav en ”members-club” eller man måste ha ett speciellt kort för att komma upp vilket faktiskt är nice. Jag känner inte till så många sådana ställen i Stockholm, mer i London, så det är ju kul att det finns några. Resten av fredagen blev lugn. Jag, Dani och hennes sambo beställde hem thai mat och sen kilade jag hem skapligt eftersom att jag skulle upp tidigt morgon efter..

Då det var bloppis!!!

Så kul att så många kom förbi!

Och en annan grej som var väldigt kul och lite mysigt var ju att jag faktiskt för en gångs skull vågade hålla i en bebis och tyckte det var mysigt eftersom att han verkade trivas så bra i mitt sällskap.

När jag kom hem från bloppisen hade jag fått ett gulligt litet frukostbud från God Morgon.

Klänning här (klick!) – Sandaler här (klick!) – solglasögon här (klick!)

Sen vinkade jag av mamma och pappa som var med och hjälpte till på bloppisen och så tog jag på mig en klänning och packade strandväskan för att åka och lägga mig någonstans i solen och läsa en bok. Väldigt olikt mig att göra en sådan typ av grej helt själv men jag helt utmattad och orkade verkligen inte umgås med någon i lördags efter loppisen (egentligen inte innan heller men var ju illa tvungen…).

Hamnade ute på Djurgården, alldeles vid vattnet på en liten gräsplätt och låg nästan och sov alla de timmarna jag var där för att jag var så trött. Jag har pratat ganska mycket om det på senaste, att jag hela tiden känner mig så trött och att det aldrig känns som att jag hinner ladda batterierna och samla på mig energi och jag börjar faktiskt bli lite orolig på riktigt så det är verkligen dags att jag tar detta på allvar och börjar ge mig själv egentid och att jag börjar ha lite tråkigt. För det är inte kul att känna att man gärna vill följa med på sociala evenemang och tillställningar men att man samtidigt blir stressad utav det för att man vet att man inte kommer orka vara sitt bästa jag eller orka vara social och härlig. Aja, jag kan skriva mer om det här i ett annat inlägg om ni skulle vilja höra mer om hur jag känner och har känt senaste veckorna?

Vilket fall så spenderade jag hela min lördagseftermiddag och kväll hemma själv och det var precis vad jag behövde. Jag städade undan lite grann, la mig i min franska balkong och lyssnade på podcasts, köpte med mig lite middag och sen somnade jag i soffan klockan 9. Vaknade runt 11 och gick och la mig i sängen och sov sedan hela natten. Och det tyder nog ändå på att jag var trött. För först hade jag ju sovit någon timme i solen med.

Vaknade ganska tidigt i söndagsmorse så drog på mig löparskorna och gav mig ut runt Djurgårdskanalen. Det var en fantastisk morgon och jag det finns typ inget jag älskar mer än att vara ute och springa så tidigt på morgonen när nästan ingen annan är vaken och det känns som att man är den enda i hela Stockholm som är ute. Det var en riktigt härlig runda faktiskt.

Min fina gula klänning hittar ni här (klick!) och just det idag och 24 timmar framåt får ni 25% på nästan allt på Nelly.com om ni anger koden ”HANNA25”. Hur bra va? Ska göra ett eget inlägg om det med.

Straxt efter att jag kommit hem igen blev jag upphämtad av den här jäntan och hennes kille. Vi hade nämligen bestämt oss för att åka båt med Molly och Moas killes kompis Johan. Perfekt söndagssysselsättning och fantastiskt att vi hade med oss två båtvana killar tänkte vi. Men vi kände nog ganska tidigt inpå dagen att de kanske inte var så båt vana som vi hade hoppats på hahaha..

Först så börjar det med att Moas kille inte får upp låset på båten, så vi står i säkert 10 minuter och väntar och väntar och väntar till Molly frågar ”Men är du säker på att du har stoppat i rätt nyckel då?” och såklart var det helt fel nyckel hahah….

När vi äntligen tagit oss ut från bryggan och börjar åka mot destination Fjäderholmarna så börjar killarna se väldigt förvirrade ut och vänder riktning. ”Vad är det?” frågar jag. Nä då var båtvägen och bron de tänkt åka under avstängd. ”Ska vi åka där ändå? Snabbt som fan” sa någon, ”NEJ DET SKA VI INTE” sa jag och så ringde jag Lojsans kille Buster (han kan typ allt om båtar, vågar nog till och med titulera honom som båtexpert haha). Han förklarade en annan väg vi kunde ta and off we go again.

Den nya vägen innebar att vi var tvungna att slussa och då ska tilläggas att ingen av oss någonsin slussat förut. Men det började ju ändå bra för ur högtalaren ropar slussvakten att alla båtar måste över på vänster sida för att slussas och vi var den enda båten som stod på vänster sida så vi highfivade varandra lite stolt och hånskrattade lite åt de andra båtarna på skämt ”hade de ingen koll på hur man slussar?”. Vilket fall så börjar det hela ganska smooth, vi får tag på en tamp där fram och en tamp där bak och slussvakten tar betalt. Men efter en stund skrattar Molly lite nervöst och frågar ”är det bara jag eller lutar inte båten lite?”. Och då börjar killarna bli riktigt stressade, för båten lutar inte bara lite och det hela blir bara värre och värre. Varpå Moas kille hoppar upp från båten till land och ropar att vi måste ut från båten GENAST! Alla börjar panikartat slänga upp väskor och sig själva upp från båten och sist kvar på båten var jag som på riktigt får bli uppdragen för att det är för högt för mig att ta mig upp. Idioterna hade nämligen knutit fast båten i tamparna och eftersom att vattnet började sjunka så började ju båten hänga i tamparna istället för att följa med i den sjunkande vattennivån och jag överdriver inte ens när jag säger att det var en Titanic 2.0 upplevelse för båten stod ju lutad i typ 90 grader när jag skulle hoppa upp. När alla var uppe fick vi tillslut tag på en kniv och kunde skära loss tampen så ingen skada skedd men människorna på de andra båtarna filmade ju och vi höll på att skämmas ihjäl…. Vi som hade varit så kaxiga innan hahaha.

Det hela båtäventyret blev väl inte värre än det här men det var nästan så att vi fick en P-bot på Vaxholms bryggan också eftersom att grabbarna inte sa att man behövde betala dagtid för båtplats på Västkusten… Men ja… En otroligt händelserik och rolig dag i varje fall.

Vi struntade i Fjäderholmade och åkte bort till Vaxholm istället där vi bestämde oss för att äta lite lunch på Terassen.

Det var riktigt trevligt med lunch i solen. Fick värsta sommar-vibbarna men antar att det typ är sommar nu. Eller? Så här varmt kan det ju inte ha varit i Maj eller i Sverige på flera år. Helt fantastiskt ju!!!! Hoppas verkligen att det håller i sig hela sommaren. Det hade ju varit otroligt.

Båt gänget <3 

Haha, jag kan inte sluta skratta åt sluss incidenten. Så jäkla ledsen att vi inte kunde få någon av filmerna de andra båt resenärerna gjorde på oss via airdrop eller liknande. Hade varit priceless att visa er. För kan tänka mig att det såg riktigt dramatiskt ut hahaha.

På hemvägen så tog vi Djurgårdskanalen tillbaka vilket var skitmysigt för varje gång jag ser båtar åka förbi där när jag själv är ute och går eller springer så brukar jag alltid tänka ”Åh, vad härligt det ser ut, det där vill jag också göra” och igår fick jag äntligen göra det!

Haha, fasen känner ändå att grabbarna fått lite väl mycket skit i det här inlägget så måste ge dem lite cred också. Utan dem hade ju den här dagen inte alls varit möjlig och de var ändå riktigt stjärnor som ändå löste allt så smooth och till och med puttrade på i 5 knop för att vi ville det trots att de ville åka snabbare.

De släppte till och med av oss vid Strandvägen så att vi kunde promenera hem därifrån och slapp följa med dem för att lämna båten vilket hade tagit ytterligare en timme typ.

Söndagen avslutades med lite podcast jobb hemma hos Dani. Vi gick igenom första avsnittet och pratade om vad vi kunde göra bättre till nästa gång etc samt hjälpte vår klippare lite med vad vi vill ha med och vad vi vill ska bort etc. Det blev rätt sent så när jag kom hem igen gick jag direkt till sängs och nu är det en ny vecka och nya äventyr som väntar. Så nu ska jag iväg och träna med Damla. Vi hörs sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna