God morgon finisar!

Jag kom precis hem från en springtur runt Djurgården som jag fick kämpa mig ut på imorse men jag behöver verkligen köra mer cardio nu när jag bestämt mig för att springa halvmaran så det var bara att bita i det sura äpplet. Ska hoppa in i duschen och sen iväg på en frukost som Dasha har.

Tills vidare får ni se hur härlig min morgon såg ut häromdagen när jag drack lite apelsinjuice i mitt fönster i en as snygg top ifrån IKRUSH och ett par höga röda bikini trosor som ni hittar här (klick!) – Väldigt snygg outfit att ha på beach clubs i sommar faktiskt. Typ Ibiza. Jag ska ju dit i år igen. Men mer om mina sommarplaner i ett annat inlägg, inte sant? Det vore väl kul?

Nä nu måste jag verkligen kila!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna