Baddräkt här (klick!)

Hallååå mina gullisar!

Hade så himla kul igår. Både på dagen och kvällen. Vi spenderade hela dagen på Sankt Jörgen Spa, ca 15 minuter utanför Göteborg och sedan åkte vi tillbaka till hotellet, gjorde oss i ordning och gick och åt middag och körde en utgång. Men nu tänkte jag blogga lite om Sankt Jörgen, för det var så jäkla trevligt.

Höga bikini trosor här (klick!) – bikini top här (klick!)

Jag hade på mig baddräkten först men sen bytte jag om till bikini.

Ville hellre sola i den!

Det kändes verkligen som att man var utomlands på det här stället och det var så många som bara, what är det här i Sverige? Just för att man inte är så van vid den här beach clubs viben här hemma i Sverige.

Vi hade det i varje fall hur trevligt som helst…

Å hängde som sagt kvar hela lååååånga dagen och gjorde ansiktsmask och grejer i eftermiddagssolen. Därav allt glow igår kväll haha.

Ja, jag kan verkligen rekommendera det här stället!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna