Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Klänning här (klick!)

Som lovat kommer nu lite bilder ifrån vår mysiga lunch hemma i villan igår. Deo Doc och Nicole hade hyrt in en redig Italiensk karl med söner för att laga mat åt oss. Så vi var riktigt taggade på maten.

Det var så roligt för utan att någon visste temat på dukningen för lunchen så kom alla super matchy matchy med gula klänningar vilket passade in så fint.

Nicole har lanserat sin egna doft för Deo Doc så det är därför vi är här. Den är nämligen inspirerad av dofterna här i Toscana.

Nu har jag redigerat den här lite mer orange än gul men vi alla var verkligen klädda såhär typ. Förutom Lojsan här nere som valde blått hehe.

Vi åt en tre rätters. Till förrätt blev det lite salami och ost med marmelad och till huvudrätt tortellini med köttfärssås toppad med parmesan. Så smarrigt! Fick man välja ett land att äta som resten av sitt liv så hade man ju garanterat valt Italien.

Här ser ni en mer rättvis bild på hur färgen på min klänning ser ut. Den är så fin. Perfekt lunch och strandklänning nu i sommar. Även fin med sneakers om man typ ska gå på stan eller så.

Efterrätten var typ vaniljfyllda donuts med choklad och grädde och det var nog utan att överdriva top 3 bästa desserter jag någonsin ätit. Haha den Italienska mannen var så glad att vi alla var så matglada och han kom och fyllde på om vartannat. Vilket slutat med en helt sinnessjuk matkoma för min del…

Vi har det i varje fall jäkligt bra här borta. Och vill ni köpa Nicoles doft/ intim wash för Deo Doc så finns den att köpa här!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna