Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Trots att jag är i Italien så kunde jag ju inte strunta i ”Min helg i bilder” inlägget så här kommer det. Startade fredagen med ett pt pass hos Damla. Det var riktigt tungt men oj så stolt jag är över mig själv att jag ändå tog mig igenom det. På bilderna ovan gör vi ensidiga hip thrusters och smala armhävningar (sinnessjukt jobbiga….)

Set här (klick!) och sneakers här (klick!)

När vi var klara åkte jag och Dani och spelade in veckans avsnitt av podden tillsammans. Det kan ni lyssna på i podcaster appen as we speak och vi vill bara be om ursäkt på förhand för ljudet. Nästa vecka har vi riktigt schysst ljud thank god! Så ledsna för det. Men det är ett roligt avsnitt, vi grillar inte bara varandra med 5 riktigt jobbiga frågor som vi måste svara på utan jag berättar även om min bind date och Dani ger er tips på hur ni ska göra för att få vem ni vill!

Sen vankades det event för Ideal of Sweden. De lanserade deras nya sommarkollektionen och hade styrt upp ett supermysigt litet häng på Bar 606Berns. Älskar att alla Ideals event alltid är så fotovänliga. Jättekul också att alla mina skal sålt slut. Men oroa er inte, vi kommer ta in fler!

Såpbubblor!

Faktiskt riktigt härlig grej att ha på events.

Till lunch serverades det lax.

Mmmmm….

Och till efterrätt cupcakes som det stod Ideal of Sweden på.. Inget fan av cupcakes men åt en macaron med smak av pistage som var fantastik!

Kramades lite med Dani också och sen gick vi faktiskt vidare en snabb sväng till Nobis för ett glas innan det bar av hemåt.

När klockan började närma sig 8 och jag hade hunnit med att jobba lite så mötte LolloB upp mig och Dani. Vi tänkte bara äta en mysig middag och ta ett glas vin på sin höjd men det gick ju sådär om vi säger så. Fasen vad kul vi hade däremot. Spontant är ju alltid bäst!

Efter middagen gick vi till Yellow. Det var helt tomt på folk men det gjorde inte oss något för då fick ju vi bestämma musik, lite extra bubbel osv osv. Ni hänger med! Det är typ nice att hänga på helt tomma ställen ibland för då kan man ju verkligen lära känna och hänga mycket med personalen. Vilket alltid är kul!

Och Danijelas syster Susanna aka my new soul mate kikade också förbi med hennes bästa kompis. Varpå vi kom fram till att jag och Susanna är väldigt lika och Danijela och Susannas bästis är väldigt lika. Så kul.

Kvällen avslutades på Wall med världens bästa gäng! Hade en riktigt rolig fredag! Tack för det alla inblandade…

I lördags bar det av till Toscana! Å det kändes som att vi reste hela lååååånga dagen pga hade den mest irriterande taxi chauffören någonsin! Han vägrade samarbeta. Men väl framme blev vi fint välkomnade av Deo Doc och Nicole. De har hyrt fetaste villan som vi bor vi utanför en liten by i Toscana.

Bikini här (klick!)

I söndags när vi vaknade så fotade jag och Lojsan lite innan det var dags för dagens aktivitet. Det tog längre tid än vi hade tänkt oss för fick inte riktigt till bilderna vi ville få till men efter mycket om och men så lyckades vi. Och resultatet har ni ju på Insta!

Aktiviteten var spa/ varma källor och jag hade på mig min egna design dagen i ära. Både klänningen och mina sandaler är min egna design. Detta är en av de två första färgerna som den här klänningen kom i. Så tror dessvärre att den är slutsåld men den finns kvar i andra härliga färger tror jag om jag inte minns helt fel.

På marken i de naturligt varma källorna/ poolerna som de byggt ett spa runt om så kunde man ta upp lera som man smorde in sig i. Jag tyckte däremot att det kändes lite nasty men tror det skulle vara bra.

Jag hade på mig min egen designade baddräkt också. Den kom ut lite senare än de andra då den var sen i produktionen men kolla in den vettja! Finns HÄR på NA-KD.com!

Nästan hela gänget som vi är här borta. Faktiskt asmysiga tjejer verkligen. Alla känns så himla genuina och härliga och det gör faktiskt väldigt mycket när man är iväg såhär.

Älskar den här bilden jag tog på Salem och Demi.

Så härlig och verkligen fångad i stunden.

När vi kom hem från de varma källorna så chillade vi järnet. Ingen orkade göra någonting. Vi var verkligen helt slut.

Sen avslutades helgen/ söndagen med middag i huset.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna