Efter någon timme i solen drog jag på mig ett pokerface och försökte trots mina magsmärtor – och lyckades ändå ganska så bra om jag får säga det själv haha. Här sitter vi och väntar på båten som skulle ta oss till restaurangen vi skulle äta på. Det finns nämligen inga bilar här på Venedig så man åker båt-taxi överallt. Hur mysigt? Hade ingen aning om det innan jag kom it.

Jag hade på mig en assnygg blazer dress här (klick!) som är den där perfekta svarta att ha i garderoben. Visste inte att jag behövde en sådan här klänning innan jag hade på mig den igår haha. Anna – du skulle älska den här klänningen. Den är så DU!

Det började regna precis när vi skulle ta båten över till restaurangen men faktum är att det gjorde inget alls. Det var bara mysigt. Speciellt när vi kom fram till restaurangen senare. Det är ju ändå något rätt så mysigt med dugg regn och värme i en kombination och det känns som att det var så länge sen jag upplevde det.

Vi har inte fått se allt för mycket av Venedig ännu men jag älskar det redan. Det är så jäkla mysigt och jag kan typ inte ta in att man tar sig runt med båt här och inte med bil. Har ni ens hört något gulligare? Och ni måste passa på att åka hit snarast för snart så ligger det ju under vatten eftersom att staden sjunker och vattnet stiger.

Här låg restaurangen vi åt på..

Alltså kolla på det här. Alla hus ser ut så här och så är det omringat av vatten och kanaler och båtar. Det är så fint att jag orkar inte. Bara en massa balkonger med blomsterlådor osv. Helt magiskt och sååå romantiskt.

Vi satt ute medan det regnade, åskande och blixtrade men sedan fick vi flytta in till huvudrätten då det blev för stormigt. Till efterrätten kunde vi gå ut igen då det gick över ganska fort men då åkte jag hem istället för jag hade så ont i magen.

Ser så mycket fram emot att få utforska Venedig bättre och mer i dagsljus och idag. Och jag är så himla glad att jag mår bra igen. Det var verkligen någon 24 timmars grej jag måste fått. För jag mår typ som vanligt idag. Tack för det och vad tacksam man ska vara för att man är frisk ändå och slipper ha ont någonstans i kroppen. Det finns ju typ ingenting värre.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna