Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Top här (klick!) – Kjol här (klick!)

När det vankades lunch så gjorde jag ett snabbt litet ombyte. Älskade även denna kjolen så himla härlig att ha med på sommarsemestern verkligen för den är både tunn och superfin.

Sen åt vi lunch på ett hotell och en restaurang som hette La Terrazze – vilket jag verkligen kan rekommendera. Kan tänka mig att det är rätt svårt att hitta rätt restauranger i Venedig men det här var verkligen ett jättetrevligt ställe precis vid en av kanalerna.

Servicen var grym, maten var god och så var det fin utsikt över vattnet. Väldigt skön aircon också haha. Jag försökte få i mig en tagliatelle men det gick sådär… Inget fel på pastan däremot utan det är ju magen dårå som krånglar.

Jag och Sharareh, en av systrarna om har eventbyrån Hoss Sthlm. Och måste ärligt talat bara ge henne lite kärlek alltså för hon är så himla gullig och trevlig. Har inte riktigt hängt med henne förrän den här resan så har inte heller haft någon tydlig bild av hur hon är som person men gillar henne så mycket. Verkligen en glädjespridare! 

En annan tjej som jag älskar är Erika, till vänster här, som är en bloggare från Norge. Hon är så rolig och vi skrattar hela tiden åt att jag aldrig förstår vad hon säger (är SÅÅÅÅ dålig på att förstå norska haha)… Så när jag för tredje gången bara nickar och ler för att jag inte förstår vad hon säger så bara tittar hon på mig och säger ”du fattar ju inte vad jag pratar om” och så skrattar vi… För att jag inte gör det. Men ändå låtsas för att jag inte orkar säga ”jag förstår dig inte” en gång till haha..

Här ser ni en liten bättre bild på min outfit också…

Ja, det här var Venedig part 2. Eller snarare lunch i Venedig. Men vi satt ju och åt och snackade så himla länge så det blev bara det här vi hann med när vi skulle utforska Venedig hehe.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna