Igår satt jag på Nyko i 5 timmar och jobbade med Dani. Vi fick lite besök till och från av vänner som kikade förbi och sa hej men mestadels planerade vi podden och betade av mejlen och åt en god lunch. Nästa veckas podd kommer bli jätterolig att spela in för vi pratar KILLAR och raggningsknep. Hur kul? Så om ni har några frågor kring det, hit us up!

En annan grej jag märker att jag fått mycket frågor kring på senaste är vad jag gör om dagarna egentligen. Alltså vad som är mitt faktiskt jobb så tänkte bara rada upp några punkter här lite fort vad som är min day to day business som jag gör.

♥ Skriva samt fota till 1-2 blogginlägg om dagen
♥ Lägga upp 1-2 bilder på Instagram
♥ Svara på mejl och samarbetsförfrågningar
♥ Fota och förbereda samarbeten
♥ Gå på events
♥ Spela in Youtube videos
♥ Planera podd samt spela in

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna