Som alla andra år så frågar ni ju alltid om mina sommarplaner så nu kommer ett litet inlägg med årets sommarplaner. Spända? I AM. Det känns jätteskönt för jag har haft bilden av att jag inte har någon tid hemma alls i sommar men nu när jag la ihop alla resor och planer så inser jag ju att det inte är så hemskt mycket ändå. Skönt tycker jag. Vi börjar med midsommar..

Som jag kommer fira uppe i Hälsingland/ Ljusdal. Var här även förra året men året innan det var jag på ett så jävla mysigt midsommarfirande nere i Östergötlands skärgård med en massa gamla vänner ifrån gymansiet.. Det var typ mitt bästa midsommarfirande någonsin. Verkligen idylliskt.

Vi var i ett litet magasin på en brygga precis vid vattnet vilket var så somrigt och svenskt som det bara kan bli. Fint väder var det också hör och häpna. Det har ju typ aldrig hänt innan.

Nu efter midsommar har jag inga direkta planer förrän 5-8e juli som jag kommer spendera nere i Båstad Summer On Festival. Kanske kommer försöka klämma in några dagars resa till London. Det var alldeles för länge sedan jag var där och vet att Olivia hade blivit så glad om jag kom ner. Men vi får se hur jag känner och om jag hinner med det.

Gällande Summer On så blir det i varje fall roadtrip ner precis som förra året. Ser så mycket fram emot roadtrip biten, hög musik, stanna och fika osv. Hoppas det inte tar hela 11 timmar även denna gången bara haha.

Ganska straxt efter Båstad ska jag åka till Hong Kong. Vill inte riktigt berätta vad jag ska göra där ännu men fan vad fett det kommer bli. Alltså jag är helt sinnes taggad!!!! Har alltid velat åka till Hong Kong också så det blir verkligen en dream coming truuuuue! Om ni har några Hong Kong tips, får ni gärna dela med er!!!

När jag kommer hem därifrån har jag nog 1-2 veckor hemma innan det bär av till Palma med Molly, Moa och Lojsan samt pojkvännerna. Vi ska bara chilla, äta gott och sola upp oss för veckan efter så åker vi direkt över till……

IBIZA!!!!

Och nu är vi redan inne på Augusti…

Ibiza möter även Olivia upp oss så det blir exakt samma järn gäng som förra året vilket känns så skoj. Vi var verkligen ett perfekt gäng. Det blir nästan lite jobbigt när man är fler än 4 också. Då behöver man ju alltid större eller fler taxis, det blir krångligare med hotell etc så det kommer bli as bra.

Vi har redan bokat en hel del restauranger och båtutflykter så det ska bli riktigt roligt och jag älskar att vi redan har planerat det. Oftast så blir jag ju stressad av för mycket planer och planering men inte den här gången. Den här gången känns det BARA skönt.

Här är dom, mitt fantastiska Ibiza ressällskap..

Efter Ibiza får vi se om jag orkar med Way Out West. Annars så tänkte jag kanske försöka mig bort till New York eller Mykonos eller Paris.

Nu vill jag veta era sommarplaner. Vad ska ni göra?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna