Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Set här (klick!) – Jacka här (klick!)

Jag älskar naturfärgade looks, måste köra mer på det. Känns så himla fräscht och enkelt och oftast behöver det faktiskt inte vara så mycket svårare än så. Jag kan lätt känna mig stressad och pressad över att jag måste ha färg och vara lite vågad men ofta kan också det simplaste vara det snyggaste.

Dessvärre verkar jackan slutsåld men den är ifrån Topshop så om ni vill kan ni ju gå in på deras sajt direkt också och hitta den där. Jag älskar den för den är liksom lite denim/ camo och så gillar jag att den är lite oversize och lite kortare.

För alla som undrar över mina ringar så är de flesta jag har ifrån Sophie by Sophie, Guldfynd, Bianca by Guldfynd och Molly Rustas x Safirs. Och sen är guldkedjorna ifrån Guldfynd.

Det här har alltså varit dagens look och mer om vad vi har gjort idag kommer jag blogga om senare för nu ska jag ut och träna lite innan det blir tacos!!! Ser fram emot det. Det smakar alltid extra gott med tacos efter en hel helg med traditionell husmanskost som man äter på påsk, jul och midsommar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna