Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min fina vän Lojsans 25 års dag (!!!!) Så vad passar egentligen bättre än att jag gör en liten recap på vår blomstrande och rätt så nyfunna vänskap? Jag har gjort några sådana inlägg tidigare som blivit väldigt uppskattade så hoppas ni ska gilla det här också.

Tror detta är den första bilden någonsin tagin på oss två tillsammans..

Hur jag och Lojsan lärde känna varandra är en rätt rolig story. Jag skulle nämligen hålla i mitt absolut första event någonsin och fick några avbokningar någon dag innan varpå min agent som jag hade då frågade mig om hon skulle bjuda in den här ”Lovisa” som bloggade på portalen hon jobbade på. JA, sa jag, hon vet jag vem det är. Hon verkar gullig. Bjud henne!

Hälsade henne givetvis välkommen på eventet men pratade inte så mycket mer med ”den här Lovisa” och tyckte inte riktigt hon såg ut som på Instagram men la inte så mycket vikt i det. Förrän vi senare samma dag blir ihopkopplade igen samma eftermiddag för att vara med i Det Vet Du’s musikvideo… Senare den kvällen gick vi och drack ett glas rödvin på Nybrogatan 38 varpå jag frågar mer Lojsan. Vem är hon? Och hur är det att vara resebloggare? Du måste ju resa hur mycket som helst? Resebloggare? svarar hon. Det visar sig alltså att jag blandat ihop henne med någon helt annan haha. Vilket fall så är det här vår vänskap tar fart.

Jag bjöd henne på mitt nästa event (som var mitt första kollektionssläpp med NA-KD), vi ses på några andra event och jag tyckte hon spred sån jäkla härlig energi, man blev liksom så glad av henne VARJE GÅNG. Så en dag frågar jag om hon vill följa med mig och några tjejer till Båstad. JAAAA svarar hon och det är väl egentligen den helgen som är the ice breaking weekend.

I Båstad lärde vi verkligen känna varandra mer på djupet. När man reser med nya människor får man en så snabb bild av hur någon är och fungerar i olika situationer man ställs inför etc och här förstod jag att Lojsan är så extremt positiv och problemlösande i typ alla situationer, precis som jag själv. Vilket var så himla härligt. Och det är nog två av hennes bästa egenskaper. Hennes positiva energi och mindset och hennes problemlösande sätt att se på saker och ting. Det är aldrig sura miner eller negativ energi när man hänger med den här tjejen och det är så jäkla fantastiskt!

Det är så roligt för när jag tänker tillbaka på just Båstad resan också så minns jag så väl hur jag tänkte ”Den här tjejen är typ för bra för att vara sann. Det måste finnas något jag inte gillar med henne. Något hon kanske har i kikaren? Något. Bara något?” Men med facit i handen, alltså nä du är fan 100 poäng! Snacka om att Burre (hennes pojkvän) och alla vi får äran att vara med i hennes närmsta girl gang squad gjort ett kap till kompis. PÅ RIKTIGT.

När jag tittar tillbaka på bilder i bloggen så har vi verkligen hunnit göra och se så mycket tillsammans under det här året vi känt varandra. Vi har bland annat varit i New York tillsammans. Vilket är en av de bästa och roligaste resorna jag varit på. Vi blev först fast på Island på vägen dit och hade världens roligaste live uppdatering därifrån på Instagram sedan hade vi bara sådan oflyt men ändå flyt under resans gång så allt var bara en enda lång resa full av skratt. Sedan har vi vandrat i Schweiz, haft roligaste skidhelgen Åre och nu senast hade vi mysigaste helgen i Toscana tillsammans. Vi har också haft otaliga mysiga söndagsmiddagar tillsammans, lugna dagar ute i skärgården och sena utekvällar. Och för att inte tala om hur mycket vi tränat och peppat varandra tillsammans det senaste året till att bli starkare och snabbare.

Lojsan i sitt esse, varje gång jag ser en hotshot, tänker jag på Lojsan.

Men tillbaka till Lojsan eller Lovisa. Vet du? Jag är så jävla glad att jag lärt känna dig. Du är en av de härligaste människorna jag känner och jag blir alltid så inspirerad och motiverad av dig. Du är verkligen definitionen av vad jag tycker är en SUPERWOMAN. Så jävla driven, smart, jävlar anamma, effektiv och duktig. Jag brukar ju säga det till dig men jag blir alltid lika imponerad över hur du hinner med allt. Men jag är övertygad om att det har med ditt positiva sätt att se på saker och ting och det är väldigt inspierande.

En annan grej som är så himla härlig med dig är att ALLA älskar dig.

Alltså du går verkligen inte att ogilla för du är alltid så glad och har typ aldrig sagt någon något ont!

Sen är du såklart också snäll! Jag har ändå haft några vänner i mitt liv som har utnyttjat min sällhet (säkert både medvetet och omedvetet) men du har aldrig någonsin gjort det och skulle aldrig göra heller och det uppskattar jag verkligen med dig. Det här meddelandet fick jag häromdagen och jag blev så jävla glad utav det. Sådant är du också bra på. Att ge genuina, fina, komplimanger från hjärtat. Man vet liksom att dom betyder någonting, på riktigt när dom kommer ifrån dig och det är fint.

Grattis på födelsedagen!!!

Jag ser verkligen fram emot att skapa fler minnen tillsammans med dig och speciellt det här nya kapitlet som du nu kommer ta dig an i ditt liv….

För ja, om någon missat det, innan jag avslutar det här långa inlägget så måste vi ju också prata om det nya kapitlet i Lojsans liv och att hon faktiskt ska bli mamma!!!! Jag kan verkligen inte förstå att en av mina bästa vänner ska få en liten bebis! En liten mini version av henne och hennes pojkvän som jag också tycker om såååååå. Enda sedan jag lärde känna dom här två för ungefär ett år sedan så har jag alltid pratat så gott om dom och hur fina dom är tillsammans. Buster och Lojsan – ni kommer bli världens finaste föräldrar och nu gråter jag!!!!! Fan vad jag längtar!!!!

Grattis till bebisen

&

Grattis till dig på din 25 års dag världens finaste vän <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna