Inlägg innehåller adlinks

Vaknade upp till strålande sol igår så satte genast fart bort mot Gärdet och Djurgården för att hitta en avlägsen liten plats där jag kunde lägga mig och lapa lite sol sen låg jag där helt själv i 3-4 timmar och bara lyssnade på podcasts, pratade lite med Olivia i telefonen och uppdaterade mina spellistor på Spotify typ…

Sen åkte jag hem, gjorde ett rejält upplyft make up och hår mässigt.

Satte på mig den här rosa pärlan, dessa sandalerna och min glittriga Chanel.

Och åkte bort till Berns och Bar 606

För att se Sverige – Mexico! Vilken match!!! 3-0, helt fantastiskt. Tycker de spelade så jävla bra igår jämfört med matchen mot Tyskland. Det var ett helt annat lag (my opinion, är ju ingen fotbollsexpert liksom) så det var as roligt att se.

Mina gullisar Nadia och Paris var där också…

Efter matchen gick jag bort till Nyko där jag och Dani satte oss och planerade lite inför nästa veckas podd. Om ni inte lyssnat på veckans är det hög tid för det nu (!!!!). Ni hittar det avsnittet här (klick!).

”Hur tänker egentligen killar? I detta avsnitt pratar tjejerna med 4 väldigt olika killar; Casanovan, Pojkvännen, Pojkvänsmaterialet och Charmören, för att ta reda på vad som försigår i deras hjärnor. Tjejerna delar även med sig av sina bästa raggningsknep och diskuterar om det är okej att ligga på första dejten? Allt detta och lite till kommer ni att få ta del av i veckans avsnitt.”

Drack lemonad i vanlig ordning vilket verkligen vår grej vi gör på sommaren. Att sitta länge på uteserveringar och dricka lemonad. Och på vintern så byter vi ut lemonaden med cappuccino med havremjölk haha.

Sen kom Nadia tillbaka också och så velade vi lite om vi skulle ut och möta upp några kompisar eller om vi bara skulle chilla och det blev det sistnämnda. Kollade på Brasilien – Serbien och åt vattenmelon och körsbär och sen cyklade jag hem, såg ett avsnitt av Tyrant och gick och la mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna