Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Baddräkt här (klick!) – Kimono (min design) här (klick!) – Solisar här (klick!)

Vi har pratat mycket om självkänsla och stranden här nere i Båstad och det finns så mycket att säga om allt det men jag ville egentligen bara flika in och säga att jag tycker att vi alla borde sluta lägga så mycket vikt i hur vi själva och andra ser ut kroppsmässigt. För oavsett hur man ser ut så är det viktiga att vi själva mår bra inuti.

Livet är för kort för att gömma sig i vassen. Embrace yourself. Embrace your body och gå rakryggad och stolt över hur du ser ut och över vem du är. För ett bra självförtroende och att älska sig själv är det absolut sexigaste som finns. Jag vet att det är lättare sagt än gjort men man måste börja någonstans och det är dags att börja nu. Jag tror på dig! 

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna