(Bilden är tagen innan bröstförminskningen…)

Är i ärligt talat i chock över hur kommentarsfältet såg ut i ett av mina senaste inlägg och har fått raderat flera stycken. Ungefär såhär har det låtit från ert håll…. (och då ska tilläggas att jag valt att radera de värsta)

”Oh mah god vad dina bröst hänger i en av dem första bilderna där du står i en vit klänning. Vad är grejen med att alla influensers sluta använda bh? Jäkla fult!”

”Kan bara hålla med dig Lina:) Det är så fruktansvärt osexigt haha! Men smaken är som baken!!”

”Haha så det är inte bara jag? Bianca är en annan som går utan nu för tiden. Usch nej…inte fint!”

Hur mår man när man känner behov av att påpeka min kropp och mina bröst på det här sättet samt mitt val att inte använda bh? Har vi inte kommit längre än att sitta och kommentera sådana här saker om varandra? Jag trodde det.

Vilket fall så älskar jag mina bröst precis som det är och jag älskar att gå runt utan bh och gör det nästan hela tiden sedan min operation (innan också iofs) och kunde inte bry mig mindre om vad ni tycker om det. Och det är väl tur det, men det finns kanske andra där ute som blir ledsna om ni skulle fortsätta kommentera andras kroppar och bröst såhär och det är för dom tjejerna som jag skriver det här inlägget.

GIRLPOWER!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna