Klockan ringde 05.45 imorse och tack och loc vaknade jag inte lika svettig och varm som häromdagen när jag glömt öppna mina fönster under natten för att få in frisk luft i lägenheten.

Kickade igång dagen med ett gympass med Lojsan, vi har tränat tillsammans nästan varje dag denna veckan. Så grymma är vi!!! Och ännu grymmare att vi går upp så tidigt trots att vi egentligen inte behöver. Men vi båda älskar ju tidiga mornar.

När jag kom hem duschade jag och gjorde i ordning frukost framför ett avsnitt av Tyrant. Är på slutet på säsong 3 nu….

Det blev givetvis havregrynsgröt med jordnötssmör och blåbär till frukost. Äter jag något annat? Haha

Efter frukosten började jag planera mina looks för photoshooten i Hong Kong. Vilka plagg som jag ska ha till vad, vilka skor, accessoarer osv. Tycker det blir bäst när jag gör det själv!

Jag började även rensa garderoben och lagom till det kom mamma och hjälpte till. Hon älskar att vara med och rensa för då passar hon även på att plocka med sig så mycket som hon bara kan hem också. Hon är värre än mig när det kommer till att spara kläder man INTE använder!

Sen blev det dags för lunch, jag gjorde halloumi tacos av lite rester jag kände att jag behövde äta upp innan jag åker. Det blev gott men nästa gång ska jag göra en riktig halloumi tacos. Har velat äta det så länge nu! Får bli när jag kommer hem igen….

Mätta och belåtna fotade vi lite…

Och sen mötte jag upp Lojsan för att planera och boka in restauranger, solbäddar osv i Palma. När jag kommer hem från Hong Kong har jag typ bara 2-3 dagar innan det bär av till Mallis så passade på att fixa allt det nu så det är gjort.

Vi satt på Brillos uteservering och drack islatte medan vi planerade. Vi älskar ju att planera både jag och Lojsan!

När klockan började närma sig 19 var jag hemma och då gjorde jag i ordning lite middag. Det blev en salig blandning, sallad, stekt ägg, avokado och sötpotatis och pumpa biffar haha.

Resten av kvällen har spenderats på packning och förberedelser inför morgondagen. Det är så jobbigt att jag ska fota en AW/ höst kollektion i Hong Kong där det just nu är 28 grader, regnsäsong och hur fuktigt som helst. Nervös över hur jag ska hantera värmen alltså…..

Nu är jag slut som artist och ska lägga mig! Vi hörs av imorgon innan jag lyfter. Puss och kram på er, hoppas ni haft en bra torsdag och att ni har lite roliga saker att se fram emot nu till helgen! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna