Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Sneakers här (klick!) – T-shirt Loavies

Missförstå mig rätt, jag är as taggad på att få se ett ny land, uppleva ny kultur, testa ny mat och utforska en ny stad jag aldrig tidigare besökt men samtidigt är det enda jag vill bara att åka ut till en stuga långt ute i ingenstans där jag bara får vara och inte har några måsten eller känner några press eller krav.

Min kropp är jättetrött och jag känner mig utmattad och tom och jag orkar inte boka in mig på mer saker just nu. Hela tiden är det något och ofta känner jag att det är jag som måste sätta hjulet i rullning för att något ska hända och jag är så trött på det. Jag tror det är därför jag så enkelt bara kan släppa all kontroll till mamma när hon vill och kan hjälpa till.

Jag längtar redan till den här veckan är över och jag ska åka till Palma. Det lär bli en hel del fotografering där såklart men jag ska ändå försöka lägga ifrån mig mejlen åtminstone.

Jag sitter i varje fall just nu på Arlanda och jag har ärligt talat lite ångest. Fan jag vet inte varför. Det här är inte likt mig. Aja, nu väntar 11h flygresa. Får försöka vila lite på resan. Fast vet att jag inte kommer kunna hålla mig från att typ rensa telefonen och skriva och förbereda andra jobb relaterade grejer. Jag älskar ju att jobba!

Vi ses i Hong Kong <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna