Spenderade hela helgen ute i Skärgården hos Lojsans killes familjs landställe vilket var precis vad jag behövde efter vår hektiska vecka i Hong Kong. Försökte också att lägga ifrån mig telefonen vilket var väldigt skönt så några av bilderna i det här inlägget tog de andra tjejerna.

Första kvällen bjöd på en fin solnedgång!

Och dagen efter det så åkte vi ut till Bullandö och åt lunch och glass. Åt deras räksallad som är riktigt smarrig och så unnade jag mig ett glas vitt iskallt vin.

Deras fisksoppa är också väldigt poppis så jag stod och valde mellan sen och räksalladen men sedan kom jag fram till att det är mycket mer nice att äta en sallad när det är så varmt ute… Ett beslut jag fick ångra ganska kort därefter då det plötsligt började spöregna så fort maten kom in haha. Hur typiskt?

Badade hur mycket som helst i helgen också vilket är extremt ovanligt för att vara jag. Jag badar ju knappt på franska rivieran. Är en riktig badkruka men just den här helgen så har jag typ bara velat bada. Åkte till och med ring bakom vattenskotern vilket jag inte gjort på flera år, men oj vad skoj det var!

Lojsan fick också sin 25-års present av oss men jag antar att hon vill visa den själv i hennes blogg så gå in där och kika på vad hon fick.

I söndags så hade vi sedan bloppis och det kom ju jättemycket folk vilket gjorde oss förvånade eftersom att vi är mitt i semestertider just nu. Det var iaf jättekul och det är alltid lika mysigt att få träffa er och prata lite med er.

Var t.o.m kö 20 min innan öppning och tack Tapwell för att vi fick vara på ert kontor på söder. Väldigt mysig lokal och nice location. Låg precis vid Nytorget!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna