Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

I torsdags så var vi på beachcluben Mhares som var så himla trevlig.

Den låg liksom uppe på en upphöjnad över några klippor vid havet och det var riktigt nice. Jag menar kika bara på dom här bali sunbedsen, hur trevligt att bara ligga där med utsikt över havet?

Min beach tunika är ifrån Zara. Fyndade den på rean för typ 75kr! Älskar den. Har kikat på den sedan jag var i Cannes men äntligen blev den min, till ett jäkligt bra pris!

Det blev ett och annat dopp i havet, eller nääää ärligt talat bara ett haha. Det var lite läskigt att ta sig ner från klipporna i havet tyckte jag. Man var liksom tvungen att krypa ner från klipporna och det var inte det lättaste när man är så osmidig som en själv haha.

Sandalerna är ifrån INUIKKI och strandväskan hittar du här (klick!)

Jag är ju ingen badmänniska egentligen men känns som att Lojsan kommit med lite bra bad-intiativ och fått mig att bada mer haha.

Åt lunch med en view om vi säger så! Alltså titta på detta.

Jag undrar om man någonsin kommer/ skulle tröttna på en sådan här utsikt? Någonstans så blir ju allt vardag en dag och då vet jag ju hur det blir… Men samtidigt så vill jag verkligen inte att det ska vara så. Ibland tror jag att jag lever i en romantiserad liten bubbla över hur livet ska vara/ är.

Påminde mig lite om Ibiza och Formentera. Förutom att vi inte satt med fötterna i sanden här då. Det gör man ju gärna och ofta på Formenteras olika restauranger.

Åkte hem, fotade lite vid rooftop poolen…

Och svirade om till en härlig middagsoutfit, från Zara!

Sen åt vi en senare middag på KOA.

En restaurang jag verkligen kan rekommendera er! Mysig, bra service och god mat. Drick lite rödvin och ät kött eller pizza.

Jag och Molly beställde som vanligt in och delade på lite rätter men ångrar nästan att jag inte tog köttet som killarna åt för det var bannemig sinnessjukt gott. Pizzan var iofs riktigt bra den också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna