Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

(Min baddräkt hittar ni här (klick!)

Nu kommer här ett litet axplock ifrån de senaste tre dagarna som jag inte hunnit uppdatera er om då jag har känt att jag behövt lägga ifrån mig telefonen lite och vara lite i nuet och inte hela tiden vara uppdaterad så att min hjärna får vila lite. Vi börjar med Nikki Beach som vi var på i fredags hela härliga gänget.

Är egentligen inget super fan av Nikki Beach för att de senaste gångerna jag varit på det oavsett stad så har det varit sådär (förutom i Marbella för där har jag bara haft kul och där har ändå nivån hållt) men blev faktiskt positivt överraskad i fredags fast att det ligger i Magaluf här nere hehe.

Så glad att Lojsan ville följa med också och det är så roligt för trots gradiviteten så kämpar hon verkligen på. Man märker inte att hon inte dricker för hon är så jäkla glad, sprallig och härlig anyways och det älskar man ju. Hon kommer verkligen vara morsan som faktiskt både säger och lever efter uttrycker ”I’m not a regualar mum I’m a cool mum”..

Käkade givetvis en trevlig liten lunch också och drack världens godaste sangrior. Är inte sangria typ det bästa med Spanien? Hade nästan lite glömt att man dricker mycket Sangria i Spanien och det var väl tur det för hade jag tänkt på det dag 1 hade det blivit betydligt mycket mer Sangria i min mage kan jag tala om haha.

Jag och Molly delade givetvis på lite olika rätter. Älskar att vi båda tycker att ”sharing is caring” är ett utav de bästa uttrycken som uppfunnits.

Sen blev det en del häng både i poolen och dopp i havet och jag hade jättekul men har typ ändå känt mig lite disträ hela veckan här nere. Ni vet när man känner sig lite okoncentrerad och nere. Och jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag menar jag borde ju tycka att livet är toppen just nu? Är i Palma med härligaste gänget, ska snart till Ibiza med tjejerna osv. Men nä, jag har känt mig lite sådär.

Kanske har det och göra med att jag analyserat mig själv och mitt jobb en hel del senaste dagarna och att jag lite känner att jag måste hitta en tydligare bild av vad jag vill att ni ska känna och att ni ska inspireras av på de olika kanalerna ni följer mig på osv. För någonstans känner jag att jag lite misslyckats med just det då det har varit så mycket negativ klang kring mig de senaste och det har nog gjort mig lite ledsen. För jag vill ju någonstans att det ska lysa igenom mig och mina kanaler vem jag är och vad jag står för och när det då uppenbart har blivit så fel hos många så måste jag ju göra något annorlunda. Jag vet bara inte riktigt vad så om ni har några tips och idéer tar jag gärna emot det.

Och på tal om att få en fel uppfattning om människor så är det faktiskt två av killarna på den här resan som kom och sa till mig sista dagen att de verkligen helt ändra uppfattning om mig efter den här veckan och att de är så glada för det. Och det gjorde mig såklart jätteglad men också lite frågande. Vadå? Ger inte jag ett så bra första intryck? Krävs det mycket tid med mig för att förstå sig på mig och för att tycka om mig? Jag vet inte. Det kanske det gör.

Det känns bara lite trist och lite jobbigt att det känns som att det varit mycket sådant på senaste. För just den här grejen har kommit upp andra gånger också och speciellt om man bara följer mig på Instagram tydligen. And I don’t blame anyone. Jag menar det är väldigt lyxigt och härligt och uppstyrt på Instagram. Så jag måste helt enkelt bli bättre på att försöka spegla mig och min personlighet kanske?

Igår blev det i varje fall en mysig liten middag med hela stora gänget innan killarna lämnade oss själva här nere. Jag hade på mig en fin klänning ifrån Twist and Tango och sandalerna lånade jag utan att be om tillåtelse ifrån självaste Moa Mattson. Sorry Moa. Men de var så fina och så lättillgängliga.

Och lite senare imorse, efter att jag tagit en riktig sovmorgon och sovit precis så länge jag kände för, så tog jag en lång promenad längs vattnet. Det var mysigt att gå själv och att vara lite själv igår efter en hel vecka fullt med både nya och gamla ansikten.

Resten av den här dagen har spenderats på rooftopen på hotellet.

Och nu mot kvällningen tog jag och Molly en promenad i analyserandets och problemlösandets tecken i solnedgången. Vi pratade om relationer och stressen och pressen vi kan känna och ja allt möjligt. Så den gick fort den där promenaden.

Godnatt finaste ni! Hoppas ni haft en härlig helg.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna