(Min skjorta är ifrån Zara!)

God morgon från Palma airport! Tur att vi är två planeringsfreak (jag och Molly) i den här lilla gruppen för annars hade vi kanske inte kommit med flyget idag. Det är nämligen taxi strejk här på Mallis idag men tur som var hade hotellet en privat transfer som vi kunde åka till flygplatsen. Det var dyrt för de ynka minuterna vi satt i taxin men vad skulle vi göra? Var bara att bita i det sura äpplet. Precis som jag fick göra när jag flög ner till Palma och inser på flygplatsen att jag ej bokat någon biljett med incheckat bagage.. Perfekt!

När vi kom fram ville vi ha en härlig liten bild på oss så frågade en kille som stod lite längre bort, men den blev sådär om jag ska va ärlig haha.

Så vi tog några bilder på varann istället haha! Gud jag måste verkligen börja le på bilder igen, gjorde alltid de förr men sen slutade jag plötsligt med det av någon konstig anledning. Väldigt skumt egentligen? För minns att jag alltid tyckte jag var så mycket finare när jag log förut men nu tycker jag typ tvärt om.

Aja, leendes eller inte så sitter vi i varje fall och väntar på boarding nu. Längtar så tills vi landar och jag får krama om Olivia igen!!! Har inte sett varandra sen Sydafrika och det var verkligen alldeles för länge sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna