Igår eftermiddag när Moa kom tillbaka från Paris så drog vi och käkade en tidig middag på ett ställe som heter Ziva som en tjejkompis till mig tipsade oss om! Och jag är så glad för det tipset för minns att jag och Molly letade som galningar efter ett fräscht hälsoställe med acaibowls och sådant förra året vi var här.

Det här var nämligen precis ett sådant ställe som hi letat efter! Och innergården var även den hur mysig som helst. Kändes som att man kom in i en oas av lugn när man gick ut där.

Det vi beställde var också jättegott! Åt hommus, sallad, acaibowls och olika mackor. Hummusen och acaibowlsen vill jag tipsa extra mycket om. Jättegott!

Och ja som ni ser var det väldigt insta friendly också! Med mysiga små parasoll och fina strå möbler. Jag älskade det! Ett av se mysigaste ställena jag varit på i Palma helt klart.

Viktigt att veta att det finns två stycken Ziva i Palma. En i Santa Catalina som är med to go och sen denna nära Gamla Stan/ i stan som har en liten mysig innegård man kan sitta kvar vid och äta.

Har ni kanske något annat tips på bra hälsohak med goda smoothies, juicer och acaibowls i Palma? Jag har nämligen inre hittat några.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna