Hej mina kära! Hoppas ni har en fin sommar och att ni kan andas ut och njuta av att vara lediga och inte känna några måsten. Jag har börjat komma ner i varv och det känna helt fantastiskt faktiskt, trots att jag längtar mer än allt annat till hösten.

Som jag tidigare skrev så är jag kvar på Ibiza. Och det är faktiskt hur härligt som helst. Här kommer några bilder ifrån de senaste dagarna som jag inte visat er ännu. Har som jag tidigare skrev försökt att inte fokusera på så mycket jobb och foto senaste dagarna så det är därför uppdateringen varit lite kass.

Vi har lärde känna några härliga Kanadensare en av de första dagarna här på ön så har hängt en del med dem. Så igår åkte vi båt (igen) haha med dem till Formentera och hade en sån rolig dag.

Det var nämligen som en leksaksaffär fylld av roliga leksaker för vattnet på den här båten så vi testade på allt. Jetskis, paddelboards, en seabob, flyboard osv. Svinroligt!

Här nere i hörnet ser ni seaboben och det roliga med den är att vi har sett folk åka med en sån hela veckan och sagt att vi också så gärna skulle vilja testa och nu fick vi göra det!!

För er som inte vet vad det är så är det som typ en mini jetski som man ligger över och kan åka under vattnet med i 25km/h!!! Alltså den är sjukt snabb. Och även hur kul som helst. Fatta att ha en sån här i ett barriärrev och liksom typ dyka.

Vilket fall så gjorde vi allt man kan göra igår på den här båten, jag tog med Moa på en runda på jetskin, vi snacksade hommus och grönsaker, lyssnade på hög musik, dansade, hoppade ner i vattnet från båten, åkte in till Juan y Andrea och åt en sen lunch, drack lite rosé och bara levde livet och i nuet och det var väldigt härligt och behövligt för mig.

En annan av dagarna som varit så var vi också ute på hör och häpna – Formentera! Haha. Denna gången med några vi lärde känna förra året. Då blev det lunch på Tiburon (igen!) och mojiots i solnedgången.

Även här var jag verkligen i nuet. Om nästan lite ännu mer än igår. För när vi var påväg hem från Formentera, solen höll på att gå ner och vi åkte så snabbt att vi skrattade nästan hela vägen hem så kom vår favoritlåt (High on life med Martin Garrix) på och då fick jag faktiskt tårar i ögonen för att jag kände mig så lycklig.

En annan av dagarna så blev vi bjudna på middag hos Kanadensarna. De hyr en fet villa väldigt centralt här på ön så vi var inte sena med att tacka ja till det! Hur trevligt som helst ju.

Fast de trevligaste av allt var nog de två hundarna som bor här. De är fortfarande busiga valpar och de är hur gulliga som helst. Jag kände verkligen hur mycket jag vill ha en hund när jag gosade med en av dem. För hon var så mysig också och ville verkligen kela och vara med.

De hade två kockar som lagade maten och fixade och trixade med dukning osv. Hur lyxigt? En dag.. Jag menar fatta vad härligt att kunna bestämma precis vad man vill äta och när utan att behöva lyfta ett finger. En dröm för mig som suger på att laga mat och inte tycker att det är speciellt kul heller. Om man inte gör det med eller till vänner iofs.

Kvällen i ära hade jag på mig en jättefin glittrig jumpsuit från Born in Stockholm som jag fick låna av Molly.

Och den dansades det i på KygoUshuaia!

Och dagen efter det så hängde vi på Destino igen. Det blev en hel den kokosvatten och skratt i poolen den här dagen.

Och så låg vi i löven i poolen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna