Ni som lyssnade på veckans podcastavsnitt ”Livet som influencer” hörde ju att jag låg hemma hos mamma och pappa helt utslagen i söndags och idag har inte varit lika illa för jag tog mig ändå ut på en springtur imorse och har städat och fixat hemma i lägenheten men just nu känner jag mig precis lika slut i kroppen som i söndags. Jag har sovit en stund och nu tittar jag på Suits. Vet inte om det är gamla eller nya avsnitt men vet också att jag inte vet vad annars ska jag titta på för inga serier känns speciellt intressanta just nu. Har ni några tips kanske?

Tack förresten för alla era kommentarer och all er feedback på nedanstående inlägg. Ska läsa dem senare ikväll när jag har lite mer energi! Kram <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna