Den fina koftan hittar ni här (klick!)

I veckans poddavsnitt så pratar jag och Dani lite höstpepp. Hur man istället kan bli peppad istället för deppad nu inför hösten osv. Så tänkte att jag kunde spinna vidare lite på det här på bloggen. För enligt mig så är hösten det nya året. Och det är nu DU ska och kan bli personen DU vill vara. Alltså ditt bästa, starkaste och snyggaste JAG. Hösten är en perfekt för en nystart och det är dags att du tar dig an tjuren vid hornen!

Bli mer organiserad – och använd din nyfunna energi till att skapa nya löften och mål, skriva listor, göra inspirations collage, boka in inspirerande möten, börja med en ny aktivitet osv. Det är nu, efter sommaren som du ska använda din energi till just allt det här.

Laga matlådor – laga en eller två extra portioner till middag och lägg undan till morgondagens matlåda redan innan du sätter dig till bords. Du spar både tid och pengar och ett enkelt sätt att garantera en bra lunch.

Rensa – inte bara garderoben, även badrumsskåpet och alla andra förvaringsplatser i ditt hem. Det är jätteskönt att göra sig av med skit man ändå inte använder. Och desto roligare att fylla på med nya snygga höstkläder också. Du kan även passa på att sälja dina gamla kläder så att du får lite extra budget för höstgarderoben! Finns massa bra tjänster att använda sig av idag eller varför inte göra det på din egen Instagram?

Ta hand om hemmet och ha ordning och reda omkring dig – att ha det fint hemma, är i varje fall för mig, bra för själen. Jag älskar att komma hem till ett städat hem och jag älskar när det är ordning och reda omkring mig. Se därför till att pyssla om hemmet lite extra den här hösten, tänd ljus, köp hem färska blommor till helgen och byt ut kuddarna i soffan eller gardinerna i köksfönstret. Jag lovar att det kommer göra det lilla extra i vardagen.

Netflix & chill – att tacka nej till en utekväll känns inte lika jobbigt nu när hösten närmar sig. För att tända ett par ljus, lägga en återfuktande ansiktsmask och kura ner sig i soffan med täcket känns ju faktiskt många gånger precis lika lockande. Myskvällar hemma känns hetare än någonsin.

Sluta stressa – prioritera och fördela din tid klokt. För det är inte värt det i slutändan. Det är så enkelt att tacka ja till allt som låter kul men till slut blir det inte så roligt när du känner att du inte hinner med. Prioritera dig och din egentid.

Ta livet lite mer med en klackspark – sluta haka upp dig på små saker, våga berömma killen på Ica för hans fina leende, le åt främlingar, skratta högre, ge komplimanger, utmana dig själv för saker som gör dig lite nervös osv.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna