Inlägg innehåller adlinks

Skjorta här (klick!) – Kjol här (klick!)

Efter mitt inlägg “Varför följer du mig?” där jag bad er hjälpa mig lite på traven med vad ni vill att jag ska fokusera mer på/ ändra på så var den röda tråden egentligen att ni tycker att bloggen blivit rätt ytlig och jag förstår vad ni menar.

Började man läsa min blogg när jag flyttade till Australien, när jag precis hade tagit studenten och precis börjat tjäna pengar på mina sociala kanaler så förstår jag att man tycker att bloggen är annorlunda idag, eftersom att jag är annorlunda idag och eftersom att mitt liv är HELT annorlunda idag jämfört med då. Detta är något några verkar tycka är tråkigt men andra inspirerande och kul – eftersom att ni som följt med enda sedan dess verkligen fått följa med på resan jag har gjort.

Och det jag egentligen vill säga med det är väl bara att om ni tänker efter så är det kanske inte så konstigt att bloggen förändras i samma hastighet som livet förändras. Då hade jag mycket mer tid över till att sitta och fundera ut mer redaktionellt material till bloggen så som recept, spartips, reseguider etc. För då hade jag inte så mycket mer än bloggen att uppdatera vilket också resulterade i flera uppdateringar per dag. Idag har jag tyvärr inte alls lika mycket tid eftersom att jag har så mycket andra bollar i luften så därför har det blivit “Följ med mig i livet” som blivit det enklaste och snabbaste för mig att publicera här på bloggen. Och jag trodde ni tyckte det var helt okej. Men nu förstår jag ju att ni saknar det här mer redaktionella så därför måste jag helt enkelt skapa mig mer tid för det eftersom att ni är otroligt viktiga för mig. Det är ju trots allt ni som läser min blogg, så det är ju rätt självklart att jag vill försöka producera material som NI vill läsa om. Inte sant?

Därför ska jag härmed försöka outsourca mer saker jag inte är så bra på och istället fokusera mer på det jag faktiskt är bra på – vilket är att skapa content, inspirera och tipsa och göra er glada! Hur låter det? Vad tror ni om det?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna