God morgon!

Kickade igång fredagen med Damlas bootcamp som jag numera kör tre gånger i veckan. Det är så roligt och jag inser mer och mer att jag verkligen gillar gruppträning. Det ger mig energi och det är kul att träna fler än själv. Jag är faktiskt jättestolt över att jag tagit mig upp och tränat varje morgon denna veckan. Det känns så bra i både kropp och själ och nu ser jag fram emot en rätt så oplanerad helg. Ikväll ska jag iofs på en liten kräftskiva och imorgon är det bloppis men utöver det har jag inga planer vilket är så skönt. Måste bara försöka hålla det så också så att jag kan ta helgen lite som den kommer.

Annars så sitter jag just nu och tar en massa beslut inför kommande drop samtidigt som jag avnjuter en hejdundrande trevlig frukost. Har uppdaterat gröten lite till en 2.0 nivå, eller ja min tränare Damla har ju gett mig receptet och jag älskade det.

Vill ni veta vad jag har i?

– 1dl havregryn
– 2 dl vatten
– 1/2 mosad banan
– 1 tsk vanilj pulver
– salt efter smak
– 1 dl varm mandelmjölk
– 1/2 dl frysta bär 

Ni kommer älska denna gröten! Vaniljgröt med banan och frysta bär. Yummy in my tummy! Längtar till morgondagens frukost redan. Värm bara gröten, ha ner den mosade banan, vanljpulvret och saltet när den nästan är klar. Tina bären samtidigt i mikron och häll sedan ner gröten bland bären och avsluta med att värma upp mjölken lite i kastrullen du värmt gröten i. Lätt som en plätt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna