Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!) – Kjol här (klick!) – Boots här (klick!)

Älskar att det är stickade tröjor som gäller nu. Kanske inte idag iofs (är ju rätt varmt ute idag) men snaaaaart. Hösten är verkligen den absolut mysigaste årstiden jag vet. Föredrar höst framför vår alla dagar i veckan för på hösten är man mer varm, eftersom att man så gärna bara vill klä sig i mysiga, varma kläder och dricka en cappuccino på en uteservering trots att det kanske inte riktigt är så kallt ännu.

Medan på våren känns det bara som att man går runt och fryser för att man tror att man kan ha på sig mindre kläder än vad som egentligen behövs. Håller ni inte med? Vilket fall så har jag ett lunch-möte idag och sedan ska jag iväg och kika på lite kläder på lite olika presskontor inför New York på onsdag. Ska också förbi min frisör ikväll för att byta löshår. Som vanligt ute i sista sekunden med allt. Imorgon ska jag göra bryn, fransar och naglar liksom haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna