Hannalicious 2.0 är verkligen igång här så igårkväll testade jag ett nytt litet recpet. Inget avancerat men fortfarande något nytt. Gjorde nämligen godaste mango- och avokadosalsan igår tillsammans med falafel som jag bara måste ge er tips på då det blev as gott och as fräscht och var hur enkelt som helst att göra. Med andra ord tre faktorer jag älskar när det kommer till matlagning, GOTT, ENKELT och FRÄSCHT hehe.

Du behöver:

Falafel
Fryst Mango
1 Avokado
Färsk koriander
1 Lime
5-6st Romantomater
Lite fetaost

  1. Ta ut mangon ifrån frysen samma morgon du ska tillaga maträtten alternativt tina upp den när du ska börja laga maten (men jag föredrar att låta den värmas upp under hela dagen och sedan hälla av allt vatten..)
  2. Tärna avokadon och hacka tomaterna i små bitar och blanda tillsammans med mangon, så mycket koriander som önskas, lite fetaost och saften ifrån en lime
  3. Stek falafeln (gärna direkt från frysen, den blir krämigare då) och servera tillsammans med salsan! Så fräscht och gott!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna