Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Första dagen i New York avklarad eller ja rättare sagt i Williamsburg/ Brooklyn där jag kommer spendera mestadels av mina första dagar här i NYC. Är ju som tidigt nämt här tillsammans med ett hårvårdsmärke som heter Amika och som har sin bas här i Brooklyn så det är därför vi är ett gäng internationella influensers som är här.

Igår när jag checkade in på mitt rum så var det helt fyllt med produkter ifrån Amika, det var värmetänger, schampon för alla olika typer av hår, doftljus, nagellack, smink, ansiktsoljor, träningskläder, ja allt. Och ja föll lite extra för morgonrocken, den är nämligen chockrosa!

Vi bor på The Williamsburg Hotel som jag varmt vill rekommendera om ni är sugna på att bo i Brooklyn några nätter när ni besöker New York. Det är jättemysigt och rooftop poolen är nästan för bra för att vara sann. Kolla på utsikten över Manhattan! Det finns tydligen jättemycket nice och bra rooftops här i Brooklyn overlooking Manhattan. Men det förstod man ju nästan eftersom att de har den bästa vyn härifrån!

Gårdagens look såg ut såhär!

Mesh sock boots här (klick!)– Leather shorts här (klick!) – T-shirt/topp eller ja det är egentligen en tunn klänning som jag bara vek upp för att jag älskar skärningen här (klick!) – Väska Chanel

Middag åt vi på ett hippt väldig casual, low key ställe som hette Brooklyn Barge samtidigt som solen gick ner över höghusen i Manhattan på andra sidan vattnet. Det var så vackert.

Titta på det här! Behöver ju hänga mer i Brookyln! Det är alltid kul att hänga med någon som kan stället när man ska utforska något nytt så jag är så glad att jag är här med just Amika som faktiskt har koll på läget.

Det kändes inte som att det var en enda turist där förutom vi hehe… vilket man också gillar. Väldigt local och väldigt mysigt och vi kom precis dit i rättantid alltså under ”The famous golden hour” hehe..

Och då det inte är riktigt en restaurang så blev det plockmat och drinkar men eftersom att Hannalicious 2.0 inte druckit drinkar på 3-4 veckor snart så blev det en cola för mig. Måste säga er att jag faktiskt gillar livet utan alkohol. Saknar det inte alls faktiskt. Inte just nu i varje fall. Men håller på att anordna en födelsedagsfest om några veckor och då lär det väl bli en drink eller två.

Jättemysigt ställe, jättemysig kväll. Nu väntar en ny dag i staden som aldrig sover och jag tänker börja den med en kaffe och ensampromenad för att utforska området. Sen väntas ett svettigt cyklingpass och sen ska vi bli fixade på en salong inför kvällens visning.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna