Inlägg innehåller reklamlänkar/ adlinks

Morgonpromenaden imorse såg ut såhär, tightsen kan ni hitta här (klick!) och toppen är härifrån (klick!). Jag och mamma gick en sväng här i Brooklyn och så köpte vi med oss en kaffe och hängde runt och planerade lite inför kommande veckor.

Runt 11 åkte vi in till Soho och åt brunch med gänget… (glömde fota…. oups!!) och sen så gick vi i lite butiker. Jag letade en massa inspiration inför kommande designs och fann en massa snygga och coola saker. Får så mycket inspiration här borta. Älskar det. Blev också väldigt imponerad över att se Chimi Bloomingdales i Soho. Fett ju! Grymt jobbat, Charlie och Daniel!!

Coffee break….

Dagens outfit har sett ut så här…

Klänning här (klick!) – Skärp här (klick!) – Sneakers här (klick!)

Kvällen har spenderats i Midtown – på ett event med gänget! Det var kul men jag är så trött så jag och Anna åkte hem bara typ 45 minuter efter att vi kom dit. Tänkte gå ut med några kompisar som är i stan men jag orkade verkligen inte och nu är jag väldigt glad att jag inte gjorde det.

Min outfit för kvällen såg ut såhär. Vi får se om jag orkar ut imorgon?

Klackar här (klick!) och kavaj här (klick!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna