Igår åt vi middag på ett av mina favvoställen i New York vilket är Catch! Och just måndagar på Catch är även lite extra bra. Det är bra drag. Det ligger nära utelivet och det är härlig, stimmig stämning där – ALWAYS!

Klädde både mamma och Bonnie från topp till tå eller ja vi alla har lånat kläder av varandra om vartannat som jag skrev tidigare denna resan eftersom att vi alla packet helt fel.

Väl färdiga så hoppade vi in i en taxi och tog oss bort till Meatpacking District. Vi körde helt fel först och var nära på att bli tvungna att hoppa av taxin i regnet och allt men sen lyckades vi hitta rätt.

Vi började med en drink i baren medans vi väntade in resten av sällskapet. Bonnie beställde in en av deras signature cocktails som var såååå god. Den hette ”One too Many”. Ni måste testa den!

Jag drack bara ett glas vin under hela kvällen eftersom att jag dragit ner drastiskt på alkoholen på senaste eller ja faktiskt inte druckit alls. Det är skönt. Jätteskönt att inte dricka så mycket. Börjar verkligen gilla det. Tro det eller ej!

Resten av sällskapet var Lina och hennes kille. Lina kommer också ifrån lilla Söderköping men vi har faktiskt lärt känna varandra i just New York och inte hemma i Sverige. Hon är så gullig och jordnära. Gillar verkligen henne och vi har haft några roliga utekvällar tillsammans. Hon var faktiskt den som introducerade mig till Catch också och den som tog mig dit allra första gången för några är sedan. Lite kul att vi lite knöt ihop säcken igår hehe.

Min outfit för kvällen såg ut så här. Jackan lånade jag av Bonnie och den köpte hon på Topshop tidigare under dagen – Shortsen här (klick!) och Skorna nya från Zara.

Rätter jag rekommenderar på Catch är först och främst deras 7 olika sushi bitar som de har på specials just nu då de firar 7år. Foodgod ni vet Jonathan, Kim Kardashians bestie satt några bord bort från oss och såg att han la upp samma rätt på sin story. Den var TIO POÄNG!

En annan grej ni måste äta är deras musslor. Lobster mashed potato var så gott också. Samt mango shrimp roll och sen har jag ätit en massa annat där tidigare med som jag inte minns nu. Men kolla bak i New York arkivet om ni vill ha mer tips på bra rätter!

Lagom när efterätten var slut kom en killkompis och joinade oss för drinks också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna