Sista dagen i New York kändes rätt konstig för jag längtade hem jättemycket och så kände jag ångest över att vara där och över alla människorna och över det höga ljudet av tutande taxibilar, människor och sirener… Att jag längtar hem från New York eller inte ens varit ute och klubbat en enda gång under de 6 dagarna jag var där kändes ovanligt, konstigt och inte alls likt mig. För det har aldrig någonsin tidigare hänt eftersom att jag dör för den staden och inte kunnat tänka mig något bättre än att stanna kvar där förevigt typ haha.

Vilket fall så var det så många som frågade vilket hotell vi bodde på de sista nätterna och det hette The Roxy Hotel och ligger i Tribeca. Det var faktiskt riktigt trevligt. Schysst rum, jättetrevlig personal och så ligger det centralt och hade en cool, murrig bar och coffeeshop nere vid Lobbyn som jag gillade. De hade livemusik där i baren på kvällarna också och de New York bor jag snackade med hade koll på hotellet och sa att det tyckte det var nice också.

Frukost åt vi på Joe & The Juice….

Tog deras Spicy Tuna macka och en juice som jag inte minns namnet på men som var väldigt fräsch, det var jordgubbar, elderflower och något mer i den. Mamma tog deras plantbaserade shake som var jättegod. Det smakade som att det var ärtprotein men är inte helt säker hehe.

Sista dagen i New York var ju 9/11 så det fanns massor av sådana här skyltar överallt <3 Vilket ändå är så himla fint. Hur det låg rosor ute på gatan osv. Amerikaner är så jävla duktiga och bra på att göra och uppmärksamma sådana här saker tycker jag.

Lunch åt vi på Cipriani som jag hört så mycket om och sett att så mycket ”kändisar” går till men ska jag vara ärlig så var det ingen höjdare alls. Vilket gjorde mig väldigt besviken. Jag känner typ att jag vill gå dit en gång till för att jag så gärna ville att det skulle vara bra haha.

Vi åt råbiff, bläckfisk och en pasta som servitören tipsade om. Bläckfisken var katastrof ursäkta mig. Den var inte alls god. Råbiffen var helt okej, men verkligen inget speciellt och samma med pastan tyvärr. Sen serverades det inte alls på något speciellt sätt heller utan väldigt simpelt och spartanskt, vilket kanske är deras grej men att äta gör man ju lika mycket med ögonen tycker jag.

Efter en rätt mäktig lunch så gick vi till Sweet Moments som mamma hade kollat upp då hon sett att det gör gullig coffe art på det stället. Men det var inte heller någon höjdare. För det första så låg det typ i China Town vilket redan där ringer varningsklockor. För jag är inget fan av China Town..

Och sen när vi kom dit såg vi att coffe-arten endast gjordes på kallpressat kaffe. Så det var ju inte alls vad vi hade tänkt oss. Utan jag hade tänkt att man kunde beställa vilken kaffe som helst och få coffe art på det men icke sa nicke. Men sedan förstod vi varför och det var ju för att det faktiskt var en kille som stod bakom bardisken som gjorde all coffe art för hand med liksom olika färger. Vilket var sjukt imponerande men rätt så ineffektivt eftersom att det beställdes många kaffes… Aja, det var kul att testa det här stället men det är absolut inget jag rekommenderar. Det var inte speciellt mysigt där heller nämligen och så var kaffen rätt så sötsliskig. Vi hade med andra ord inte någon direkt tur när det kom till restauranger den sista dagen..

Sen vinkade vi av Bonnie hejdå då hon skulle vidare till Atlanta och så gick jag och mamma en hejdundrande lång promenad. Tror vi kom upp i 18 kilometer allt som allt. Gick från Soho upp till Central Park och tillbaka. Det kändes i benen ska jag säga mer. Men oj vad skönt det är att köra ut sig precis innan man ska flyga. För detta innebar ju att jag sov hela flygresan! Alltså HELA! Till och med på tåget till flygplatsen, i Zürich där vi hade mellanlandning och på 2 timmars flygningen Zürich-Stockholm.

Tack New York för denna gången!

It’s been a pleasure.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna