Hej gänget! Det är mycket nu men jag ska försöka hinna uppdatera er lite fort här med vad vi gjorde igår på min födelsedag här i Paris. Så here we go! Vi startade dagen med frukost i solen på Café The Flore, mysigt ställe i ett av mina favoritområden i Paris – Saint Germain. Här ligger lite butiker och många mysiga caféer och mycket fina och ståtliga byggnader. Ett måste att åka hur och strosa when in Paris!

Den stickade tröjan jag hade på mig igår är min egen design och den kommer snart men bara i ett litet drop. Tror det bara är 3 olika modeller men olika färger som vi släpper. Och denna är helt klart min favorit av dem alla. Den är så skön och kragen är perfekt! PERFEKT. Inte för tajt, inte för loose utan sådär alldeles, alldeles PERFEKT!

Det var så roligt för vi hade verkligen att fram emot en varsin kaffe och crossiant men när vi kom dit så hade dem först och främst inte någon annan mjölk än komjölk så då blev det te för min del. Och sen hade de bara en crossiant kvar (!!!). Men efter ett tag kom servitören tillbaka och sa: ”Girls, I’ve got a present for you”. Hur vet han att det är min födelsedag tänkte jag? Men nej då visade det sig att det fanns två crossianter till haha. Oj vad glada vi blev. Fick till och med ett litet ljus i den!

Lou Lou’s som är en restaurang jag hört mycket om som ligger alldeles vid Louvren.

Och de åt vi en så jäkla härlig lunch i solen!

Det var så himla himla nice. Och pastan jag tog var perfekt!

Pesto och pistasche nötter… behöver jag säga mer?

Njöööööt!

Efter lunch promenerade vi bort till Champs Elysées och Avenue Montaigne för att gå lite i butiker och kika och jag blev som vanligt kär i en Chanelväska. Fast ärligt talat hur vacker var inte denna? Perfekt beige färg och så fin med fiskbenssömmarna (eller vad de nu kallas… haha)

Efter lite fönstershopping tog vi oss bort till Eiffeltornet för en liten picknick på en av gräsplättarna framför tornet.

Och Eiffeltornsutsikten slutade inte där för middagen åt vi på den relativt nya rooftopen Perruche som gulliga Chloe Schutermab tipsade mig om. TACK FÖR DET!!! Vi hade en sååå mysig middag även här.

Maddy säger att hon haft en av hennes bästa resor hittills vilket är så kul att höra. Jag må ha känt mig ganska så stressad dessa dagarna men jag har verkligen försökt njuta också och igår lyckades jag relativt bra med det ändå! Men det värmer verkligen att höra att hon har a good time och att hon tycker att det är så roligt att jag visat henne Paris och Stockholm.

Jag kunde i vanlig ordning inte bestämma mig för vad jag ville äta så var tvungen att fråga servitören och han sa bestämt att jag var tvungen att testa svärdfisken. Jag kände mig skeptisk men det fick man ju äta upp för ooooooj VAD HAN HADE RÄTT! Den var fantastisk!

Sen blev det en stor kopp grönt te med massa honung för mig (har blivit sjuk…) och så delade vi på en chocolate crumble av något slag som även den var riktigt bra!

Och det var min birthday!!!

Underbart att få spendera den här i Paris med Maddy <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna