Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

FÖRE

Spenderade hela lördagen hemma i lägenheten och fixade och hade mig. Rensade ut vinterkläderna och stoppade ner dem i källaren, bäddade rent, tvättade, gjorde om lite osv. Så tänkte jag kunde visa er några före- och efterbilder.

Har även EN GRYM RABATTKOD till er som ger er 20% på ett helt köp hos Royaldesign. MEN OBS! Gäller bara t.om. imorgon (måndag), den är ”HANNAISROYAL” och gäller ALLT förutom varumärkena Mateus, muuto, Secto och vipp. Och 20% är fett bra när de kommer till inredning. Det är sällan man får så bra erbjudanden!! Så passa på! För gäller ju som sagt bara 24h!

EFTER

Bytte från grå till vita sängkläder och tycker det blev as snyggt och jättefräscht. Och det är inte vilka sängkläder som helst, det är ifrån HIT THE HAY och är typ silke. Alltså helt otroliga. Sov ju i dem inatt och sov som en gud. Har även hört att hyn ska må bättre av mer silkes sängkläder, att det ska förebygga rynkor och dålig hy. Skröna eller sanning?

Hemligheten bakom att lyckas med inredningen är att blanda silver och guld i hemmet. Så bytte ut mina guld ljusstakar mot silvriga på matbordet.

Hög silver ljusstake här (klick!) – Space ljusstake här (klick!) – Vas här (klick!)

FÖRE

EFTER

Tallrikar här (klick!) – Servettringar här (klick!) och massa andra snygga servettringar här (klick!) – Servetter här (klick!) – Glas här (klick!)

Bytte ut vasen i fönstret till en stor kruka som ser lite lantligt/ betongig ut. Det blev så snyggt! Krukan hittar ni här (klick!)

FÖRE

EFTER

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna