Första avsnittet (LYSSNA HÄR) av min och Lojsans podd ”Måndagsvibe” är äntligen ute och det känns hur roligt som helst att vi äntligen är igång! Vi pratar om vad vi ljuger mest om, hur vi träffades, hur en perfekt måndag ser ut, vad vi tycker om dirtytalk och så lanserar vi ett nytt motto. Vad tycker ni om avsnittet? Vi är superpeppade på att släppa podden just på måndagar för att peppa er och göra era måndagar lite roligare och lite bättre då vi tycker att det behövs.

Vi är även i full gång med planeringen av nästa avsnitt, där vi tänkte att vi tar upp fördomar om oss. Så om ni har några fördomar om mig eller om Lojsan eller kanske om influensers överlag, hit us in the comments!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna