Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Min beachdress hittar ni här (klick!)

Hörrni, ingen missade väl säkert min lördag men jag måste uppdatera er om den ändå för den var så otroligt härlig. Stockholm bjöd på 26 grader och sol. Jag gav mig ut och sprang tidigt på morgonen och sedan så blev jag upphämtad av den här bussen här nedan som skulle ta mig på äventyr. Det vankades nämligen en heldag tillsammans med San Miguel och mina fantastiska tjejkompisar.

Blev välkomnad med öl och livvakt iklädda i kostym.

Sedan åkte vi party-buss runt för att plocka upp alla tjejerna…

Och den var pyntad med ballonger med bilder på alla oss ifrån härliga minnen vi har tillsammans och här såg väl Danijela troligtvis någon riktigt otrevlig bild på sig själv, gissar på att det är den jag kallar “Gunter Female Version”!

Avsläppta blev vi på Strandvägen på en as fet båt!

Å här har ni hela snygga ligan aka my best friends!

Som vi sedan spenderade några timmar på ute i Stockholms Skärgård, det spelades musik, fanns snittar, alkohol och snygga broderade hattar till alla.

Sånt jävla drömhäng och drömgäng!

The hot mamas!

Min baddräkt som många frågat om och om någon missat det…

Hittar ni här (klick!)

Råkar även veta att Gertrudes fina bikini finns här (klick!) då jag också har den i både vitt och svart.

Jag älskar Elin som var med och fotade, hon tog så mycket fina, spontana bilder på gänget och ifrån dagen. Och här ser ni även hur fint baddräkten jag hade på mig sitter bak. Jag älskar att ryggen är helt rak.

Vill verkligen göra om dagen..

Likaså lunchen som vi åt på Glashuset som ligger längs Nybrokajen/ Strandvägen kan jag varmt rekommendera till er alla. De rostade potatisarna, med rom, rödlök och creme fraîche som vi åt till förrätt hade jag typ kunnat äta till resten av livet. DOG FÖR DEN. Ni ser den på bild ovan. Påminde mig och rårakor.

Riktigt trevlig och festlig lunch..

Nu längtar jag till Ibiza!!!!!! Med nästan exakt samma gäng.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna