Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Började min helg med ett pt pass, frukost och jobb och sedan bar det av till Bik Bok.

Plockade på mig lite härliga nyheter och blev speciellt dödsförälskad i en jeansjacka som ni kan se nedan!

Jackan hittar ni här (klick!) – så jävla snyggggg!

Efter det så satte vi oss i solen och drack en varsin kall dryck på Strandvägen 1. Det var så jävla nice. Vädret har verkligen varit helt fantastiskt i Stockholm den här helgen och det är så tydligt vilken skillnad och fantastisk stämning det blir här när vädret är bra.

Senare den kvällen blev det pad thai på mitt favvoställe som ligger på Nybrogatan bredvid Spanjorskan. Jag älskar den thai-restaurangen och det var riktigt mysigt att sitta ute och äta eftersom att vädret var så himla fint.

Vad har ni för favorit thai-rätt? Jag brukade alltid äta wokade grönsaker med kyckling och nudlar men nu på senaste så äter jag allt pad thai när jag beställer thai.

Mina cykelbyxor hittar ni här (klick!) – Min vita tröja här (klick!)

Efter middagen tog vi en promenad runt stan och gick och la oss tidigt…

För dagen efter visste vi att det väntade en heldag. Så vaknade upp utvilade och pigga och fräscha och gav mig ut på en springtur runt Djurgården. Det var sån härlig tur, jag fylldes verkligen med endorfiner och kände mig så stark, pigg och frisk.

I lördags vet ni ju vad vi gjorde!! Och här är hela gänget!

Min baddräkt hittar ni här (klick!) 

Och denna klänningen verkar slutsåld men är ifrån Madlady. Den ser ut att finnas kvar i vit och svart däremot så om ni föredrar dom färgerna. In och kika!

I lördags så blev det middag på Kasai med min gamla barndomskompis Robin.

Det var lika gott som vanligt och jag älskar att de har innegården öppen nu på sommaren, så mysigt att sitta där ute och käka. Dock stänger den kl 22. Men vi gick dit vid 20 så det gjorde ingenting.

Espresso Martinis!

Min röda klänning är tyvärr slutsåld men jag designade en liknande förra året som ni hittar här (klick!) och Annas klänning finns här (klick!)

Efter middagen drog vi till mitt favorit förkrökställe Spitfire och var DJs i någon timme eller två och sedan gick vi till Wall då några killkompisar från New York var där och levde rövare. Det var kul…

Söndagmorgon och det enda som kunde rädda mig var en kaffe! Haha, nej då jag mådde väldigt bra i söndags. Jag var bara lite trött. Men det stoppade inte mig från en promenad och ett snabbt hejdå till New York killarna.

Sen blev det lunch på Kale & Crave, ÄLSKAR deras sallader!

Mina träningskläder hittar ni här (klick!) 

(P.S. De kommer online imorgon!) – Sneakers här (klick!)

Och så avslutades dagen med en promenad runt Djurgården som var så mysig och fin att jag typ fick tårar i ögonen. Det var så fint, lugnt och harmoniskt igår kväll och folk åkte båt, hade picknick, rastade hunden. Nej alltså, det var bara magiskt den kvällspromenaden.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna