Inlägget är i samarbete med Braun
Jag är så jäkla trött på att raka benen, det är tråkigt, det tar lång tid och jag missar alltid typ halva benet för att jag är otålig och inte orkar stå i duschen så länge. Så när Braun hörde av sig till mig för några veckor sedan gällande ett samarbete med deras nyhet Silk Epil 9 blev jag överlycklig. Den här apparaten är precis vad jag behövde och jag älskar den!!!!
Det bästa? Att man kan använda den på både torr och blöt hud, samt i duschen. För jag älskar att använda den när min hy är torr för jag upplever att jag ser mycket bättre då vart mina hårstrån sitter och vart jag ska använda epilatorn. En annan grej som är så jäkla bra är att den tar bort 4x kortare hårstrån än vad vaxning gör.
Om det gör ont? Alltså det känns ju absolut, men verkligen inte farligt.
Det går över fort och ska man vara fin får man ju lida lite pin. Inte sant?
Epilatorn kommer även med 4 tillbehör…. Ett rakningshuvud som du kan använda för känsligare områden som under armarna, två exfolierande kupor som du kan använda för att ta bort döda hudceller och en massagekåpa. Det som också är så himla bra med den här epilatorn är att den har ett bredare borsthuvud vilket gör att den avlägsnar fler hårstrån i ett enda drag. Om ni också är sugna på att testa, så hittar ni den här (klick!)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna