Oftast när jag har haft en väldigt rolig helg så är söndagar inte så jäkla roliga. Inte längre i varje fall nu när många av mina bästa vänner har barn, kille och fullt upp. Då kan det faktiskt kännas ganska så ensamt. Och det gör det verkligen idag. Jag känner mig ärligt talat som ensammast i hela världen idag. Och jag ville bara flika in och säga det. Berätta för er att jag också känner såhär ibland och att DU som läser detta inte är ensam om att känna så.

Jag har legat här i soffan och försökt komma på något positivt med den här känslan. Eller något jag kan ta mig tid att göra nu, idag, när jag känner såhär och när jag inte har några planer eller någon jag ska träffa. Men det enda jag kan tänka på är jag inte vill att helgen ska vara över. Att vi hade en dag till. Att jag fick en dag till att dansa med mina tjejkompisar. Så att jag slapp känna den där jävla ensamheten och tomheten i att ännu något roligt har sitt slut…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna