Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Hallå darlings! Det är måndag och det innebär väl egentligen två saker. En uppdatering om min helg i bilder och ett nytt avsnitt av min och Lojsans härliga podcast MÅNDAGSVIBE. Har ni lyssnat? Vi går igenom en hel del smaskigheter i veckans avsnitt om vi säger så….. Men men, nu kör vi igång med vad jag har gjort i helgen. Jag började med att göra en spraytan hos fantastiska Bronza. Älskar det stället.

T-shirt härifrån (klick!)

Såg ut som skit hela dagen efter spraytannen, så var mest hemma, jobbade och städade och fixade och sedan gjorde jag mig i ordning för kvällen. Det vankades nämligen middag med systrarna Pavlica. Alltså min bästis Dani och henens syrra.

Kavaj här (klick!) – Side boob body här (klick!)

När jag var färdig såg jag ut såhär…

Medan Dani nattade Vienna så tog jag och hennes syrra Suz ett glas på Calle P och besökte ett event på Berns som det as balla märket Dust of Gods och Bindefeldt styrde. Jackorna är så feta!!!!!

Tjejmiddagen blev på Hallwyska som är mitt nya favvoställe typ. Älskar att äta/ dricka drinkar där på sommaren eftersom att det är en så mysig, lummig innegård. Ni måste faktiskt gå dit. Så bra stämning med.

As god mat och bra drinkar också!

Kvällen slutade inte där, utan hann förbi både F12 och Wall med några killkompisar innan det var färdigt…. Det var väääääldigt kul däremot. Har väl jag roligaste vännerna hehe 😉

När klockan slog 10 lördag morgon så kom Lojsan och knackade på dörren och då var det dags för poddinspelning och bubbel. Fast hon kom iofs typ 10.30…. Alltid sen…

Ungefär såhär såg det ut…

Sen skyndade vi bort till Strandbryggan där det vankades lunch som systrarna Hoss styrde för ett riktigt stort trevligt gäng influencers! Det var såååå nice. Och så gott. Och solen sken!

Alltså ja, ni fattar ju!!!!!

Gulligaste Chloe var också där!

Och när vi hade käkat klart blev vi skjutsade med båt bort till Mister French där det vankades dagsfest innan festivalen. Alltså det var så fett. Man älskar ju att åka båt!!!

Så många som frågat om min outfit och den var verkligen så ihop plockad hahaha. Den gula toppen som jag hade under min vita tröja kommer ifrån Asos, den vita tröjan kommer härifrån (klick!) och shortsen har jag klippt av men köpt här (klick!)

Dom här två bilderna säger typ allt om hur kul det var!!!

Fasen efter att jag läste era kommentar på mitt inlägg där jag skrev att jag kände mig så ensam i söndags och efter att jag nu sitter och skriver det här inlägget så inser jag ju vad mycket jag får göra tillskillnad mot många andra. Och jag är verkligen tacksam för det, det är jag. Men någonstans så blir ju allt det här också en vardag för mig eftersom att det är sådana här grejer hela tiden. Hänger ni med?

Här ser ni även en bättre bild på den as snygga neon gula toppen från Asos….

Själva festivalen vill jag faktiskt ge höga poäng! För det var verkligen festival och inte Summerburst vilket jag gillade så jäkla mycket. Snälla säg att Lollapalooza är här för att stanna!!!

Hade så jävla kul!!

Och träffade även några av er gullisar, vilket gjorde det hela ännu bättre!

På kvällen bytte jag om till en fantastisk klänning ifrån Asos men jag blev inte långvarig….

Åkte hem strax efter midnatt och gick och la mig. Var så jäkla trött.

Söndag och brunch på Spanjorskan!

Och glasss…

Följt av hemmakväll i soffan med mer glass och how to get away with murder… Har haft en hel fantastisk helg. Ville aldrig att den skulle ta slut. Tack alla inblandande och främst tack Hoss för att ni är fkn QUEEEEENS!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna