Keso med turkisk yoghurt, jordnötssmör och banan

Har sovit jättedåligt senaste nätterna. Vaknar, vrider och vänder på mig och sover liksom oroligt. Jag vet inte vad det är men det är irriterande och ovanligt för jag sover alltid som en stock vanligtvis. Undra om de är fullmåne kanske? Tror ni på det. Att man sover sämre då. Jag gör det!

Vaknade runt 06 imorse och nu har jag precis ätit lite frukost innan det är dags för mig att cykla bort till Odenplan för ett pt pass med Alex. Resten av dagen är oplanerad eller jag ska förbi min frisör Bangerhead för att sätta om löshåret efter lunch men utöver det har jag en rätt oplanerad dag vilket ska bli skönt. Kanske sätter mig på ett café och jobbar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna